amerikadan supplement getirteceğim

D1saster

Üye
Arkadaşlar kardeşim Amerikadan 1-2 ay içinde dönecek ve gelirken supplement getirteceğim. Optimum whey protein tozunu Türkiyeden alıcam yanına da Amerikadan amino acid bcaa yada glutamin gibi bişeyler getirtmek istiyorum.Birçok supplementin üretim yeri de zaten Amerika bildiğim kadarıyla...Günlük süreçte beslenme konusunda zamanlama sıkıntısı oluyor bazen...Atıyorum 4 saat ağzıma bişey koyamıyorum bu yüzden vücut katabolik duruma geçtiği zamanlarda bi amino acid atarım en azından yıkımı engellerim diye düşünüyorum... Amino acidin böyle bi kullanımı varmıdır?Protein tozunun yanına Amerikadan getirteceğim supplement tavsiyeleriniz nelerdir?3-5 kutu getirtmeyi düşünüyorum...Şimdiden saolun...

extreme ürün getirt amino acidde bolca var Türkiye'de...fiyat farkı da o kadar çok değil....

yerinde olsam ilk olarak

cell-tech (performans ve kreatin)
nitro-tech (gunduz protein)
bsn sytha 6 (gece protein)
weider amino likid

benden bunlar :)

protein tozu kutuları çok büyük olduğu için getirtmem zor olacak onun yerine hap olarak alabileceğim ne olabilir tavsiyeler o yönde olsun :)

weider ürünleri burda çok pahalı, onlara yönelebilirsin.ülkeye ithalatındaki giriş faturalarını görüyorum gerçekten çok komik rakamlar.

arkadaşlar araştırmalarım sonucu Amerikadan Scivation Xtend almayı düşünüyorum sizin fikriniz nedir? antreman öncesi bunu kullanıp antreman sonrasıda Türkiyeden alacağım optimum wheyi düşünüyorum...Creatinmiş nitrik oksitmiş oralara girmeyi şimdilik hiç düşünmüyorum..Olabildiğince doğal olma taraftayım sizin fikriniz nedir doğru seçimmi?

Son düzenleme:
peki, hiç daha önce amerika dönüşü supplement getiren oldumu? yani giriş çıkışlarda bir limit yada herhangi bir problem oluyor mu?
Teşekkürler
9 gün oluyor dayım uçakla , kendisi ile animal pak ,stak ,cuts ,pump, ve abdominal revolution adlı supplementleri getirdi , 5 büyük parça sorun çıkmamış , şimdide almanyadan protein tozu vs. getirtmeyi düşünüyorum 7 kg lik inş. onlardada bi sorun çıkmaz
konu başlığı açan arkadaşıma da önerilerim , burada çok pahalı olan şeyleri ordan getirtmen örneğin weider giant megamass 7000 burda 450 yetele , almanya ,amerika gibi ülkelerde 71 euro , megaforte burda 200 yetele almanyada 35 euro , premium whey burda 260 , orda 50 euro , dediklerim açıklayıcı olmuştur , sende bu tarz şeyler iste 30 kg ye kadar bagaj hacmi var ve yanında istediğini hediye olarak getirtebilirsin , yanlız , ürünün faturaları yaında olsun ve , bi sorun çıkarsa (çıkan sorun türkiyede çıkıyor) kendim sporcuyum burada kullanacağım desin

9 gün oluyor dayım uçakla , kendisi ile animal pak ,stak ,cuts ,pump, ve abdominal revolution adlı supplementleri getirdi , 5 büyük parça sorun çıkmamış , şimdide almanyadan protein tozu vs. getirtmeyi düşünüyorum 7 kg lik inş. onlardada bi sorun çıkmaz
konu başlığı açan arkadaşıma da önerilerim , burada çok pahalı olan şeyleri ordan getirtmen örneğin weider giant megamass 7000 burda 450 yetele , almanya ,amerika gibi ülkelerde 71 euro , megaforte burda 200 yetele almanyada 35 euro , premium whey burda 260 , orda 50 euro , dediklerim açıklayıcı olmuştur , sende bu tarz şeyler iste 30 kg ye kadar bagaj hacmi var ve yanında istediğini hediye olarak getirtebilirsin , yanlız , ürünün faturaları yaında olsun ve , bi sorun çıkarsa (çıkan sorun türkiyede çıkıyor) kendim sporcuyum burada kullanacağım desin

Amerikadan gelmisti degil mi

Yurtdışından arkadaşım
2 kutu zma
2 kutu optimen
2 kutu bioforge getiriyor 2 hafta sonra
maliyeti 230 usd,bunları sokmayacaklar mı yani ülkeye :)

Back
Yukarı