Amerikadan Protein Aldırsam ?

Selamun aleyküm ;

Amerikada yaşayan akrabalarım var. Acaba onlara bodybuilding . com dan protein aldırsam.. Burdan alışımla nekadar fark eder.. 50 lira felan fark edicekse aldırayım ama yok etmicekse.. ugraşmıyım hiç..

teşekkürler..

onlarda aynı fiyata alacaklar sadece shipping ödemeyeceksin Türkiye,ye.

yurt dışında akrabalarımın olmasının tek avantaj'ı türkiyede olmayan ürünleri getirte bilmem yani.. para olarak hiç mi oynama olmuyor?

Hiç denemeyin derim. Ben de almaya kalktım uğraştığıma deymedi. İlk başta 60 lira kadar fark vardı ama elime geçinceye kadar telefon kargo falan 10-15 TL' ye kadar indi fark. Tek iyi yönü güvenli ürün olması.

Arkadaş kargoyla getirmeyecek sanırım ? Ki zaten yeni gümrük muhabbetlernden sonra böyle bişey mümkün değil.

Bir yakının vasıtasıyla gitirteceksen , Lbs olarak düsük ürünlerden bol miktarda getirt derim.
örn: Bcaa, kreatin ,likit amino, glutamin, multivitamn, omega3 ,zma vs.. şöyle toplu bi paket buraya göre 3-de 1 maliyetine gelir sana.

Kargo ile yollatmayı planlıyorum.. Fiyat konusunda sıkıntı yok , ilk kez protein alıcam.. daha adam gibi vg ye başlamadım.. önceden bir araştırma yapıp en iyi protein'i getirtmek istiyorum.. 10-20 milyon kar benim için gayet iyi.. hem garanti ürün hemde 20 milyon kar var.. 10 tane alsam.. bir yılda.. 200 milyon.. az paramı?

ON %100 Whey alsanız; GNC'de 164TL, Netiriton.com'da 102TL. Kargo ile 110TL diyebilirsin. 50 lira civarı bir fark var. Bence protein yerine diğer hafif ama pahalı, zor bulunan ürünleri getirtmek daha mantıklı. BCAA, multivitamin, omega3, caffeine tabletleri, Fat Burner'lar, vs...

Yalnız, kargo ile getirtmeyin. Gümrükten geçmez. 2 yıl önce yayımlanan yeni mevzuata göre sporcu gıdaları ve kozmetik ürünlerinin getirtilmesi yasaklandı. Bir kaç kendini bilmez, yasadaki maddeyi suistimal eden açgözlü yüzünden bu işi ihtiyacı için yapan ve tüketen herkes zarar gördü.

İlla bire bir getirtmem gerekiyor yani.. saçmalık bu.. türkiyede satılan birşey bu sonuç olarak..

Back
Yukarı