Amerikadan en iyi gainer ??

Veyron dedi:
Fiyat-performans açısından hardline progainer ı oneririm ben 4.5 kg 110 ytl civarı. Ama sen amerikadan dedin madem o zaman weider ürünlerini düşünebilirsin.

universal gain fast üretiliyormu hala bilmiyorum ama baya övülen bir marka oda.

progainer 4.5kg icin websitesinde 132ytl diyor, varsa 110ytl'ye bildigin bir yer mesaj at bizde oradan alalim, hemde sevaba girersin ;)

Amerikadan Gainer tarzi birşey getirmenin hic ama hic alemi yok, neden derseniz.
Gainer'larin icinde ister istemez cokca karbonhidrat var, yani şeker.
Gainer cok ucuz, ama amerikadan getirmeye uygun değil.
Gainer çokça tüketilen, büyük ölçeklerle kullanılan bir ürün, 7-8 kiloluk olarak gelse bile fazla dayanmaz hemde getiren insana ayip.
Ancak 4.5 kiloluk protein tozu almak çok mantikli, optimum'dan cuvalla aldirmani öneririm.
Hatta getirirse, iki tane 4.5 kiloluk aldirirsin, sana uzuuun süre yeter.
Gainer almak cidden getiren insana bosuna yük taşitmak demek.

Mass-Tech: 5 ölçek(218 gr), 6 gr yağ, 6 gr şeker (10 ölçek)
:o :o :o
sarc cok super mass-techın degerlerı
B3rkovi direk mass-tech'e yapıs bence :)

Kendi gainerinizi kendiniz yapın suni gainerler bana göre güvenli değil. Damar çeperlerini tortulayan ve damarları tıkayan ve aynı zamanda tansiyon dengesini bozan maddeler var içinde. Hem domuz yağı olmadığınada emin olamayız. 4 yumurta akı, 1 tam yumurta, 2 muzu mikserde lapalayın yarım litre süte dayayın alın size on numara en az 500 Kcal. 40 gr Protein ve 75 gr civarında Karbonhydrat günde iki Posta attınızmı harika kilo alırsınız benim gibi...

Back
Yukarı