Merhabalar Arkadaslar Ben Amerikadan Yaziyorum Kilom 165. Boyum 1.90 Kendi Bildimbileli kiloluyum OBEZ degilim her dakika saat basi yemek yeme istegim yok normal kilodaki insanlar benden cok yiyor ama kilo almiyor doktora gittim hic bir hastaligim hormonel bozuklugum yok her sey duzgun sadece diyet ve siki bir sporla verebilecegimi soyluyorlar. ancak ben kactane spor salonuna gidip hocalara program yazdirsam diyetisyene gidip diyet yazdirsam hic biri ise yaramiyor hepsinide nokta noktasina duzenli olarak yapiyorum cunku bilincli degiller ben hantal vucutlu degilim vucudumda kas guruplari calisiyor kalipliyim kilomu gostermiyorum hareketliyim aktif bir insanim kilolarimdan kurtulmak istiyorum bu siteyi forumu 3 gunden beri dolasiyorum gercekten cok yararli bilgiler vermis hocalar uyeler ve ayni seyi simdi ben rica ediyorum bilgili hocalarimizdan uyelerimizden cok rica ediyorum bana neler yemeliyim neler yememeliyim gunluk diyet listesi ve spor listesi istiyorum. ve nokta noktasina uyacagima supheleri olmasin hic bir sey icin yapmasalarda ALLAH RIZASI icin bunu yapmalarini istiyorum gercekten kilo vermem gerekiyor yazdiklari tum gidalari alabilirim maddi durumum iyi sadece bilgilerini paylasmalarini istiyorum sevgiler saygilar saygilarimla
ADIL GAZIOGLU
USA Clevland Ohiobench_O
ADIL GAZIOGLU
USA Clevland Ohiobench_O