Amatörce ugraşıyorum 8 senedir.Eksiklerimi görmek için pro arkadaşlardan yardım bekliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kimi insan 8 senesini farklı - kötü yollara harcar.Siz spora vermişsiniz.Öncelikle tebrik ederim , kütleniz gayet güzel , sizinde bildiğiniz gibi güzel bir definasyon ile vücudunuz şu ankine oranla x2 daha estetik duracaktır.Başarılarınızın devamını dilerim.

Pro olarak değil, bir çift göz olarak yazayım, öncelikle tebrik ederim vücudun formu çok iyi, anladığım kadarıyla yapmaya çalışıp yapamadığınız bir şey olmamış, eksik değil de istek duymadığınizi tahmin ettiğim trapez ve boyunu da antrenmanlariniza eklerseniz iyi olan şey çok daha iyi olur bana göre, tekrar tebrikler.

6 senelik çalışma sonrasında açtığınız konudan hatırlıyorum sizi. Orda daha kuruydunuz , o zaman baktığımda göğüs ve kanatlar geride kalmış karın bölgesine de zerre ilgi gösterilmemiş diye düşünmüştüm. Bu yönde birçok yorum yapılmıştı bende tekrar olmasın diye yazmamıştım. Şimdi bakıyorum da değişen pek birşey yok, sanırım yorumlar kulak arkası edildi.

Kassal hacim ve hat anlamında esas vücut formunu ortaya çıkartmak için bence bir define girin derim. O zaman yorumlar çok daha sağlıklı olcaktır. Bir de bir kaç poz dahaeklerseniz sırt - bacak - göğüs vs gibi daha iyi olur.

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!başlık

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı