İyi günler abilerim,hocalarım ben 16 yaşındayım sanırım 1.80 boyum var kilom da 71. ideal gibi gözükebilir ama bu yaz paso yattığım için bildiğiniz göbek oldu bende. yağ oranım da yükseldi yani belli şekilde parmagım vücudumun içine dogru batıyor yağ yani
Neyse yardım istediğin konular şunlar.
Ben çoğu arkadaşımın yaptığı gibi değil de formda olmak istiyorum sadece düz bir karın ve yağ oranımın azalması gibi. O kadar kas vs. istemem zaten yağları falan eritsem bişeyler olabilir.
Birde futbol oynuyorum arkadaşlarımızla aramızda.Bunun içinde vücudumun ideal olmasını istiyorum.
Şimdi sizden öyle salona git vs demenizi değil de abilerim hocalarım ; Şunu yeme şöyle etme vs demeniz daha yararlı olur benim için çünkü bunları yapabilirim.
( 2 adet 5 kg luk dumbell' im var
)
Şimdiden çok teşekkür ederim hocalarım abilerim.

Ben çoğu arkadaşımın yaptığı gibi değil de formda olmak istiyorum sadece düz bir karın ve yağ oranımın azalması gibi. O kadar kas vs. istemem zaten yağları falan eritsem bişeyler olabilir.
Birde futbol oynuyorum arkadaşlarımızla aramızda.Bunun içinde vücudumun ideal olmasını istiyorum.
Şimdi sizden öyle salona git vs demenizi değil de abilerim hocalarım ; Şunu yeme şöyle etme vs demeniz daha yararlı olur benim için çünkü bunları yapabilirim.
( 2 adet 5 kg luk dumbell' im var

Şimdiden çok teşekkür ederim hocalarım abilerim.