amac nedir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sa beyler herkes bulk olmaktan bahsediyor bu bulk olmak ne ise yariyyor ki omuzlari buyuk gosterip kalca kucuk mu duruyor ben anlamadim

Bulk bir dönemdir.Vücut geliştirme dünyasında dönemler vardır , definisyon dönemi gibi bir dönemdir.Ama fark vardır bulkta herkes kilo alır kas hacmini artırabilmek için çabalar biraz kilo alır tabiri caizse irileşir.Definisyonda ise tam tersi zayıflar yağ yakımı yapar fitleşir.Bulk genelde kış dönemlerinde olurken definisyon yaza doğru yapılır.

Bulk olmak, aslında minimum yağlanarak büyümeye çalışmak, hafif bir definisyonla da o yağı atıp rahat define olmaktır. Ama ülkemizde çoğunlukla yanlış algılanmaktadır. Bulk sezonu ; definisyon dönemince yiyemediğin her nimeti abararak tüketmek, geceleri çay-piskevit partileri, tatlılar, gereksiz şekerler vs, tabi haliyle maksimum yağlanma olarak geri dönüyor. Temiz bulk geçirmeyen şahıslar mayıs ayına geldikçe, içlerinde bir korku, geçmişin pişmanlığı oluşur. Sonra haziran ayı gibi burada başlıklar açılır ( göbek neden erimiyor ? başka göbek eritici şeyler lazım beyler en aicilinden. Hatta geçen birisi yazmış 10 gün e kadar acil göbek erimesi lazım falan...Yani kısacası gerçek bulk ;

Alınan fazla kaliteli kalorinin kas büyümesine, kabul edilebilir miktarınında yağ yapımına gitmesidir. Hatta bazı bulk larda yağlanma görülmemiştir.

Eğer gerçekten temiz bulk geçirebiliyorsanız, 2-10 haftalık bir definisyon dönemi ile fazlalıklardan kurtulabiliyorsunuz

Ne bulursam yerim mantığı ile geçirilen bulk korku ve şiddet içerir :) Hatta şaka bir yana clenbuterol kullanımına başlayanlar bile olabiliyor. 6-8 haftalık definisyonun sonucunda verim alamadıklarını görenler daha hızlı yakım için farklı yöntemlere bile başvurabiliyorlar. Hatta böcek ilacı kullanan bile var :s

Cevabin icin tesekkurler ben zaten zayif bir yapim var sirf bu sporu yapmamim amacida omuzlarimi daha genis gosterebilmek dedim acaba bulk olup kas kutlesi biraz daha artip daha genis durabilir mi diye omuzlarimin genis duamasini nedenide basenlerimin biraz genis olmasi onu nasil hallederiz

tabiki kas oranını arttırman gerekli, kas oranı arttıkça vücuttaki yağ düşecektir ( temiz diyetle )

Diyet i aç kalmak olarak algılama, forumda ufak bir tur atar - vücut tipine göre beslenme dinlenme ve çalışma bulursan elbette başarıya ulaşırsın. Ama şunu unutma, direk zayıflayacağım dersen omuz ve kolların daha da incelektir. Bu yüzden dengeli birşeyler yapman gerek

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Forumdaki "En Çok Sorulan Sorular ve Cevapları" isimli baslıgı okumak icin tıklayınız

Arama Kelimeleri :

https://www.bodyforumtr.com/vbforum...tness/bulk-hakkinda-detayli-sorular-3070.html

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı