Amaç kilo vermek

Öncelikle herkese merhaba lar
21 yaşındayım 111 kiloyum 183 cm boyum. Yaklaşık 2 haftadır spora gidiyorum fakat 12*24 çalışıyorum bu yüzden spora gidemediğini günler oluyor. Genel olarak yağ tam olarak vücudumda bi yere toplanmis değil ama göbek bölgesinde bi lastik var ufaktan. Salonda ki hocam bi diyet verdi ama internet den veya oylr kayıtlı bi yerden alınmış gibi çok guvenemedim. Bana uygun olarak bi diyet listesi veya i program da yardımcı olur musnuz.
Teşekkürler

http://i.hizliresim.com/aB9DpQ.jpg

Son düzenleme:
Merhaba
su an bende diyetteyim 40 dk kardiyo 25 dk agirlik calisiyorum beslenme olarak sabah 5 yumrta beyazi 1 sarisini teflon tavada 2 damla yagda pisirip yiyorum ardindan bir avuc kuru uzum yiyorum yanina domates salata yagsiz peynir yiyebilirsin su onemli diyetteysen bol su icmelisin hem toklu hemde su atimi acisindan antreman sonrasi bir tane meyve varsa whey protein 1 kac saat sonra 5 yumurta beyazi pisirip (krep tarzinda) yiyorum ara ogunlerde yarim yagli veya yagsiz sutle birlikte musli yiyebilirsin yatmadan once lor domates varsa sutle karistirip whey alabilrisin

Ben bu sekilde devam ediyorum memnunum 4 gun oldu basliyali 2 cm belde olcu verdim bile yalniz yag yakici aliyorum ekstra

bu sekilde kafana gore uyan yerleri uyguluyabilirsin basarilar

Merhaba
su an bende diyetteyim 40 dk kardiyo 25 dk agirlik calisiyorum beslenme olarak sabah 5 yumrta beyazi 1 sarisini teflon tavada 2 damla yagda pisirip yiyorum ardindan bir avuc kuru uzum yiyorum yanina domates salata yagsiz peynir yiyebilirsin su onemli diyetteysen bol su icmelisin hem toklu hemde su atimi acisindan antreman sonrasi bir tane meyve varsa whey protein 1 kac saat sonra 5 yumurta beyazi pisirip (krep tarzinda) yiyorum ara ogunlerde yarim yagli veya yagsiz sutle birlikte musli yiyebilirsin yatmadan once lor domates varsa sutle karistirip whey alabilrisin

Ben bu sekilde devam ediyorum memnunum 4 gun oldu basliyali 2 cm belde olcu verdim bile yalniz yag yakici aliyorum ekstra

bu sekilde kafana gore uyan yerleri uyguluyabilirsin basarilar

Öğle yemeği yemiyor musun peki?

Back
Yukarı