Alt vucut sorunu ve orantısızlığı

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan deniz10
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

deniz10

Üye
Başlıktata belirttiğim gibi vucudum çok orantısız bundan çok rahatsızlık duyuyorum, 1-2 sene öncesine kadar çok zayıf bir insandım spora başladım ve 15 kilodan fazla aldım, sorunum tam anlamıyla şu alt vucudum üstüme göre hayli zayıf hatta ölçülerimi yazdıgımda bi hayli şaşıracaksınız.

yaş:22
kilo:65(3 yıl öncesine 46 lardaydı)
boy:1.76
kol:35cm
göğüs:100
omuz:120
bel:80 (biraz göbeğim var sürekli kilo alıp vermeme bağlıyorum)

işte dananın kuyruğunun koptuğu yer

bacak:50
kalf:30
bilek:20(evet çoğunuzun kol bileği bu)

bu konuyu antreman bölümüne açmamın nedeni şu akşamları yarım saat kadar koşmak istiyorum bacaklarıma bi yararı olurmu hem kardioda yapmış olurum ama zayıflamakta istemiyorum, bacak hareketleri çalışıyorum squat kalf vs. ama bir türlü yararını göremiyorum yardımlarınızı bekliyorum nasıl bi yol izlemeliyim herkese iyi bayramlar şimdiden..
 
Değerli üyemiz ;

Size önerimiz öncelikle forumda bir müddet zaman geçirmeniz, mevcut başlıkları okumanız ve hangi kas grubu için hangi hareketlerin yapılabileceğini gösteren egzersizler bölümünü incelemeniz.

Daha sonra yeni başlamış iseniz forumda 3.aya kadar program kalıpları mevcut onları inceleyebilirsiniz.

Eğer daha ileri aşamada iseniz diğer üyelerin programlarının yorumlanması için açtıkları başlıkları inceleyiniz.

Hala tereddütleriniz varsa mevcut programınızı ve diğer özelliklerinizi yazacağınız bir başlık açınız ve üyelerimizin yorumlarını almaya çalışınız.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Bodyforumtr Ekibi
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı