Alt Karın ve Baklava Yapmak İstiyorum Yardımcı Olurmusunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Arxeyin

Üye
Merhaba Arkadaşlar Sakarya üniversitesi Beden eğitimi ve spor yüksek okulun da Antrenörlük bölümün de 1.sınıfım okulumuzun spor salonun da fitness yapıyorum Alt karın Bölgesi ve baklava çıkarmak istiyorum her antrenman dan sonra yaklaşık 400 mekik çekiyorum (yanlara,Sıkıştırma, vs Karışık tek bir bölge de değil ) Antrenman öncesin de ise 15 dk koşuyorum herhangi bir yemek programın yok bana yardımcı olurmusunuz ?[DOUBLEPOST=1415827411][/DOUBLEPOST]Bu arada ek olarak whey protein complex olimpa Kullanıyorum

Son düzenleme:
Yağ oranı inmeden belli olmaz kendimden örnek vereyim üstte 4 tane baklava var alt karında yağ olduğu için sıkınca belli oluyor ne kadar çalışırsan nafile yağ oranını indir

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;
- Daha önce benzer bir konu açılmıştır.
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Arama Kelimeleri : karın kası, karın

Yukarıdaki arama kelimelerini arama bölümündeki "sadece başlıklarda ara" sekmesini tıklayarak aratınız. Çıkan arama sonuçlarından sorunuza en uygun bulduğunuz başlığı inceleyiniz.Aradığınız cevabı bulamadığınızı düşünüyorsanız dahi sorunuzu o başlıkta sorunuz.Çok özel bir durum olmadıkça yeni başlık açmayınız.Aksi takdirde başlık kirliliğine neden olursunuz.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı