Alt karın ile ilgili bir soru

Merhaba ben hazıran ayında başladım özet olarak 6 ayda 20 cıvarı kılo verdım ve belım bayagı ınceldı. Suan marta kadar tam dıye yapmıyorum ve kas kazanıyorum martta 7-8 kg verıp defıne olmak ıstıyorum.

soruma gelırsek alt karınımda elledıgımde sankı hıcbısey yokmu gıbı hıssedıyorum sankı orda bı bosluk varmıs gıbı , ama öyle keşkül kıvamında sarkma gıbıde degıl bunun sebebı nedır ve nasıl gıder acaba? fotoda çok belli olmuyor ama böyle vücut. Elle biraz gerdırınce karın kaslarım net olarak gozukuyor 4 pack.

Eklentiler

• 001 (3).jpg
    001 (3).jpg
    93,8 KB · Görüntüleme: 432
Görmeyeli baya sekillendirmissin vücudu..
Benim boyle vücut çatım olsaydi definisyon gibi bir derdim olmazdi sanirim, alt mideye takma kafayi, yağlar ilk o bölgeden depolandigi gibi en son o kismi terkediyor, ayrica goruntude bir sorun yok..

Teşekkür ederim. Aslında benimde fazla yok ama kollarım mesela daha iyi ama net görünmüyor.Bölgesel çalışmaya geçtim göğüslerimde gelişir umarım. Gelişim var demekki son konuşmamızdan bu yana :D

Teşekkür ederim. Aslında benimde fazla yok ama kollarım mesela daha iyi ama net görünmüyor.Bölgesel çalışmaya geçtim göğüslerimde gelişir umarım. Gelişim var demekki son konuşmamızdan bu yana :D
Kollar ve omuz iyi gorunuyor, goguste dolmaya baslamis, temeli erkenden atman ilerde buyuk avantaj olacak senin icin, istikrarini kaybetme..

aynı sorun bendede var. Cla aldım yemeklerden önce kullanıyorum. Birde Cardiyo antreman oncesı l carnitin. Hardlinenın bu urunlerı güzel. Resmıne bakınca kendımı gordum bır an cunku aynı sekılde benımde var. Sımdı gun gectıkce dahada sıkılasıyor. Tavsıyem bu yonde olur. Cardiyoyuda 40 dk kosu olarak yapıyorum.

Teşekkürler şuanda idmanlardan önce 5 dk ısınma amaçlı koşu ve haftanın 1 günü ( kardıo gunu ) 20 dk koşu 10 dk bisiklet 5 dk ip atlıyorum arkasından 8 mın abs yapıyorum.

Sarkma değil ama orası yumuşak sanki boşluk var gibi. Ek besin henüz ihtiyaç duymadım

Teşekkürler ama ben aşırı yağlı değilim zaten yaza doğru 7-8 kilo verince bişey kalmaz diye düşünüyorum salona gittiğimden p90x yapıcak vaktım olmuyor

quote="neverbackdown., post: 785525, member: 107800"]Teşekkürler ama ben aşırı yağlı değilim zaten yaza doğru 7-8 kilo verince bişey kalmaz diye düşünüyorum salona gittiğimden p90x yapıcak vaktım olmuyor[/quote]

:-) temiz kilo alırsan daha iyi olur bence bu vucutla body salonuna gidip ağırlık basmaktansa kardiyo ağrlıklı calısıp yag oranını dusurup ondan sonra agırlık calısıp hacim kazanmak en saglıklısıdır . Benim fikrim bu temiz bulk olayını arastirirsan daha net anlarsın beni

Back
Yukarı