Alt karın bölgesindeki yaglar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan proasker
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar 1.83 boyum var 77 kiloyum spora başlamadan önce 86 kiloydum

yaklasık 7-8 kg vermeme rahmen alt karındaki yaglar tam olarak gitmedi napmalıyım ?

Kesinlikle sabır meselesi bu konuda neverbackdown.'a katılıyorum.Vücut yağ oranınızı yavaş yavaş aşağıya çekmeye devam ettiğiniz sürece ve karın antremanlarını aksatmadığınız sürece alt karını görüceksiniz.

Alt karın en son eriyen bölge. Orayı eritmeye odaklanmak yerine genel olarak gelişime yönelik çalışmak daha mantıklı, sonuçta karbonhidrat ağırlıklı beslendikçe kolayca erimeyecektir. Kış geliyorken de sıkı bir diyetin hiç zamanı değil bana göre.

kışta olsa definasyon yaparmış gibi devam. Yağlıyken bulk yapmak pek mantıklı olmaz ben yaza kadar yağ yakmaya devam edicem 85 kiloya sağlıklı şekilde düşersem süper olucak

Yukarıda söylenenlere katılarak ekliyorum;
Hiç bir hareket tek bölgeden kilo verdirmez ve vücutta biriken yağ bölgeleri depo niteliğindedir. Nereni çalıştırırsan çalıştır vücut depodan kullanmasını bilir. Göbek için illa mekik diye bir şey yok. Yağ yakmak istiyorsan beslenmeye iki kere dikkat etmelisin ve çalışmalarına istikrarlı bir şekilde devam etmelisin. Ve kardio tek yol değil. Ağırlık çalışarak da yağ yakabilirsin. Biraz zordur ama yapabilirsen hem yağlardan kurtulursun hem de şekillenirsin. Bunun için en az 35 40 dk süren idmanda dinlenirken nabzını çok düşürmemelisin yani çok fazla dinlenmemelisin yoksa yağ yakamazsın. Bu yüksek nabızlı performansta vücut idmanda yaktığı kalorinin daha fazlasını dinlenirken onarım sürecinde yakmaya devam edecektir.

Back
Yukarı