Alt Gögüs Ve Sırt Program ??

Merhaba arkadaşlar ,

Sporumu evde yapıyorum benc sehpam ayarlanabilir. Gögüste tek sıkıntım sehpa üst gogus olarak ayarlanabılıyor fakat alt gögüse ayarlanmıyor. Sizden ricam Benc alt gögüs hareketini kapatabilecegim bi hareket söylemeniz. Biceps olarak bar lar ve dumbellarla hallediyorum sıkıntım yok. Sırtta yine evde makina olmadığı için sadece kapı barfiks i almıştım onda sırt olarak ters barfiks ile kapatmaya calışıyorum. Sırt olarak yapabılecegım hareketler söylerseniz birde çok memnun olurum. Şimdiden teşekkür ederim.

Alt göğüs için, sandalyeleri yaklaştırıp dips yapabilirsin ayaklarını arkadan toplayarak, yere hafif bir yükseklik koyarak ellerini onun üstüne koyup şınav çekebilirsin, açış hareketi olarak da pullover olabilir. Kanat için, barfiks, barbell row, reverse grip barbell row, dumbell row uygulayabilirsin. Alt sırt için de deadlift.

Cabarov sırt olarak çok işime yaradı link. Dips i biliyorum ama evde nasıl yapacağım dips i ? Sandalye koy demişsiniz çok alcak olmazmı ? Paralel Barda dips demişsin biraz daha açabilirmisin?

Cabarov sırt olarak çok işime yaradı link. Dips i biliyorum ama evde nasıl yapacağım dips i ? Sandalye koy demişsiniz çok alcak olmazmı ? Paralel Barda dips demişsin biraz daha açabilirmisin?
verdıgım lınkte gogus bolumunde dıps hareketı var paralel bar da yanı
googleyede yazarsanız gorsellerde bulursunuz sandalyedekı arka kol ıcın olan baska turlu sandelyede dızler yere carpabılır.
imgres

https://www.bodyforumtr.com/antreman/dips-hareketin-teknigi-a43.html

Son düzenleme:
Back
Yukarı