Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben yeni üyeyim arkadaşlar bu spora 1.5 ay önce başladım küçüklüğümde yüzücüydüm o yüzden vucudum spora alışık ama alt karın kısmında ve yanlarda yağlanma var alt karın çalıştırmak için hangi hareketi yapabilirim salonda?Birde alt göğüsü çalıştırmak için hangi hareketi yapabilirim?
Ben yeni üyeyim ve spora yeni başlayacağım.karın kaslarımda ve yanlarda yağlanma var bu yağları yakmak ve buradaki kaslarımı çalıştırmak istiyorum.neler yapmam gerek ve hangi sporcu besinlerinden kullanmam gerek yardımcı olablirseniz sevinirim.(Boyum 183 kilom 87 yaşım 24)
Ben yeni üyeyim ve spora yeni başlayacağım.karın kaslarımda ve yanlarda yağlanma var bu yağları yakmak ve buradaki kaslarımı çalıştırmak istiyorum.neler yapmam gerek ve hangi sporcu besinlerinden kullanmam gerek yardımcı olablirseniz sevinirim.(Boyum 183 kilom 87 yaşım 24)