almayı düşündüğüm supplementler hakkında yorum

herkese iyi akşamlar öncelikle 4-5 ay gibi bir süreden sonra tekrar sporuma başladım ama şuana kadar sadece performans arttırıcı ve protein tozu kullandım fakat şuanda daha fazla ek besin almak istiyorum bugün hocamla ilede konuştum bana almam gerekenleri şölye söyledi
multi-vitamin
performans arttırıcı
protein tozu
bcaa
glutamin

sizce yeterli mi bunlar şunuda ekle diyeceğiniz bir şey var mı acaba ?
bu arada bu ürünler hakkında da bazı önerilerinize ihtiyacım olucak performans arttırıcı olarak eski jack3d olanından kullanıcam multi vitamin olarak opti-man protein tozu olarakta nitro tech siparişi verdim ama bcaa ve glutamin daha önce kullanmadım hangisini önerirsiniz acaba yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim

Kombinasyon gayet ideal görünüyor. Glutamin ve Bcaa olarak eğer para sıkıntın yoksa weider bcaa 2000 ve weider glutamin öneririm. Ayrıca kombindeki ürünler de oldukça kaliteli. Bunlardan farklı olarak kreatin de ekleyebilirsin ama zaten ürün çeşitliliği fazla bence pek gerekli değil şu an.[DOUBLEPOST=1385568798][/DOUBLEPOST]Bu arada eklemeyi unuttum, bcaa ve glutamin olarak anabolic halo da kullanabilirsin. Komplex içerikli bir ürün bi incele derim hem daha ekonomik olur.

Son düzenleme:
İlk önce cevabınız için teşekkür ederim. Creatin düşünmüyorum açıkcası çünkü jack3d ve aldığım protein tozunda da var. Halo yu ise şimdi araştırdım biraz ama ayrı ayrı bcaa ve glutamın almak istiyorum yani çokta pahalı olsun tabiki istemem ortalama işimi görsün yeter hem uygun hem iyi bir içeriğe sahip olsun çünkü 2 aylık aldım herşeyi bunlarıda öyle alıcam fazlada bütçeyi sarsmamalı çünkü beslenmemede önem verip iyi para harcıyorum :)
Kombinasyon gayet ideal görünüyor. Glutamin ve Bcaa olarak eğer para sıkıntın yoksa weider bcaa 2000 ve weider glutamin öneririm. Ayrıca kombindeki ürünler de oldukça kaliteli. Bunlardan farklı olarak kreatin de ekleyebilirsin ama zaten ürün çeşitliliği fazla bence pek gerekli değil şu an.[DOUBLEPOST=1385568798][/DOUBLEPOST]Bu arada eklemeyi unuttum, bcaa ve glutamin olarak anabolic halo da kullanabilirsin. Komplex içerikli bir ürün bi incele derim hem daha ekonomik olur.

Boşuna para dökme supplementlere. Hazır yeni başlamışsın vücut zaten tepki vericek otomatik. Beslenmeyi düzgün yap yeter. Bcaa glutamin zaten at çöpe. Whey, multivit ve balık yağı yeter. İstersen kreatin eklersin ilerde. Kolay gelsin.
nasıl yani bcaa ve glutamin çöp biraz açar mısınız ? bu arada yeni başladım derken 2-3 yıldır yapıyordum fakat 4-5 ay ar vermek zorunda kaldım şimdi tekrar başladım demek istediğim oydu sadece supplementler hakkında çok bilgim yoktu onun için sordum

Kratos daha profesyonel yaklaşmış olaya .Artık günümüzde protein tozlarındaki amino asit miktarı oldukça iyi seviyede dışarıdan amino ve bcaa almaya pek gerek kalmıyor
hatta bazı ürünlerde creatine de mevcut
Örnek ;Weider premium whey glutamine+yüksek bcaa+yüksek amino asit profili
Nitro tech Hardcore Glutamine eser miktarda +creatine+amino asit profili
Yani kalabalık kombinasyonlara pek gerek yok .
Bence 2 yada 3 çeşit ideal

Nitrotech sağlam bitanede ultimate amino 3001 yeterliydi bence

Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Tapatalk
yorumunuz için teşekkür ederim galiba yeni bir kombinasyon yapacağım :)

Kratos daha profesyonel yaklaşmış olaya .Artık günümüzde protein tozlarındaki amino asit miktarı oldukça iyi seviyede dışarıdan amino ve bcaa almaya pek gerek kalmıyor
hatta bazı ürünlerde creatine de mevcut
Örnek ;Weider premium whey glutamine+yüksek bcaa+yüksek amino asit profili
Nitro tech Hardcore Glutamine eser miktarda +creatine+amino asit profili
Yani kalabalık kombinasyonlara pek gerek yok .
Bence 2 yada 3 çeşit ideal
o zaman örneğin bana hangi protein tozunu önerirsiniz içinde bol miktarda bcaa glutamin ve creatin olan şunuda göz önünde buludurarak antreman günleri sabah aç karnına 1 ölçek antremandan sonra 1 ölçek içiyorum antreman olmayan günler sabah aç karnına birde günün belli bir saatinde 1 ölçek içiyorum bunun yanında bir tanede güzel amino asit alırsam karşılar mı acaba ihtiyaçlarımı ? onun içinde öneriniz var mı acaba ? birde amino asiti spor öncesi ve sonrası kullanmıştım off günlerdede kullanmalımıyım sizce?

Back
Yukarı