Almanya dan supplement sitesi

Dedem Almanya'ya gitti ve ben de ordan dedeme protein tozu aldırayım diye düşündüm.Orda internetten satış yapacak site varmıdır almanya için ucuz kargolu.Aynı bb.com dan alıp amerikada oturmakla aynı hesaba gelecek şekilde.Optimum filan satan site varsa tercihimdir.
Konum lütfen kapatılması bb.com gibi sitelerin almanya kargo fiyatı tr ile aynı.O yüzden başka siteler soruyorum.

Yurtdışında eczane sistemi değişik, diğer kullanıcının da söylediği gibi oradaki ''store'' lardan temin edebilirsin. Hiç Almanya'da yaşamadım ama tahminim bu. Olmazsa zaten yurtdışında supplement satışı yapan mekanlar mevcut, kaldı ki weider orada üretiliyor. %100 satan yerler mevcuttur, weider store v.b isimlerde.

Ben arkadaş aldırmıştım Almanya dan. Ebay.de 2 gunde teslim olarak biliyorum orda internet alışverişi baya yaygın.

Teşekkürler tavsiyeleri değerlendireceğim.Ebay benim için daha uygun.Çünkü dedem net alışverişini biliyo ama bulunduğu yerde store var mı bilmiyorum.

^10 e da var 20 da var 30 e da var almanyada kalite kalite ama deden eger almanyada sehire gidiyorsa sirf bu ilaclari satan dükkanlar cok var hem kesene göre hemde secenek cok var ama eczane mallarini tavsiye etmem eczanelerde pek secenek yok sadece birkac markanin ürünününü koyuyorlar ama deden köy yada kasaba gibi yere gidiyorsa bir tanidiginin yardimiyla internetten siparis edebilir zaten bir iki gün icinde adresine gelir

zamaninda bir arkadasdan istedik weider mega forter tuttu eczanaed body attach diye adini sanini duymadigim bir sey getirdi...ECZANELERE bos verin en iyisi internetten siparis
birde ALMANYADA kesin AVMLERDE yada AVM big store larinda vardir...
gitmisken tavsiyem 4-5 kutu mega forte alsin...

zamaninda bir arkadasdan istedik weider mega forter tuttu eczanaed body attach diye adini sanini duymadigim bir sey getirdi...ECZANELERE bos verin en iyisi internetten siparis
birde ALMANYADA kesin AVMLERDE yada AVM big store larinda vardir...
gitmisken tavsiyem 4-5 kutu mega forte alsin...

eylül'de 2 kutu getiricek arkadaşım :D

Back
Yukarı