Hayır başlangıç seviyesinde değil iyi kötü ağırlıklar arttı yani.Temel hareketlerde ağırlıkların başlangıç seviyesinde ise stronglifts uygun bir antrenman stili olacaktır.
Hah ztn sndn görmüştüm bu programı sen pylaşdıydın sanırım.Su anda agirliklarin kac?
Yas kilo boy bilgisi verirsen standartlarini karsilastirabiliriz
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ağırlıkların başlangıç seviyesinde, stronglifts uygun olacaktır senin için.Squat hareketi yerine leg press yapıyorum ve 200 buluyorum squatta ise iyi değilim pekde etki görmedim die yapmıyorum. bench presste ise en son 60 kg kaldırdım tek tekrar ama. deadlift ise 60 kg sanırım pek emin deilim ama.
Son attığın linki pek anlamış değilim o nedir ki ?ağırlıkların başlangıç seviyesinde, stronglifts uygun olacaktır senin için.
http://symmetricstrength.com/
Ağırlıklarıını girip seviyeni öğrenebilirsin.Son attığın linki pek anlamış değilim o nedir ki ?![]()
Pasa
Ozet olarak stronglift gibi bir program senin icin iyi olur. Hafif agirliklarla basla. Squat yapamiyorum, faydasini goremedim diye bir sey yok.
Guclenmek istiyorsan yapacaksin.
Hatta sen henuz baslangic asamasinda da degilsin. Sinir sistemin henuz guclu calismaya hazir degil. Ve bu asamayi biceps curl, leg press falan yaparak atlatman daha uzun vakit alir.
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
leg press'le stronglifts yapılmaz zaten.