Alman Hacim Programı Bitti ve Stronglift 5x5

Paşa99

Üye
Selamlar arkadaşlar. 6 Haftalık Alman Hacim Programı bitti. Alman hacim programı 10 set 10 tekrar tek bir temel hareketi ele alıp yapıyorsun gerçektende etkili. benim şimdi ise Stronglift 5x5 die bir ant şekli gördüm onu uygulasam uygun olurmu aklıma takıldı çünkü.

Su anda agirliklarin kac?
Yas kilo boy bilgisi verirsen standartlarini karsilastirabiliriz

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Su anda agirliklarin kac?
Yas kilo boy bilgisi verirsen standartlarini karsilastirabiliriz

Hah ztn sndn görmüştüm bu programı sen pylaşdıydın sanırım. :D Ağırlıklar aklımda yok ama yni az çok geliştiler işte. Yaşım 17 kilo 72 boyum 1,69 filan

En son kac kaldirdigini yaklasik olarak soylemen lazim.

Squat, deadlift, bench press

Squat hareketi yerine leg press yapıyorum ve 200 buluyorum squatta ise iyi değilim pekde etki görmedim die yapmıyorum. bench presste ise en son 60 kg kaldırdım tek tekrar ama. deadlift ise 60 kg sanırım pek emin deilim ama.

Pasa

Ozet olarak stronglift gibi bir program senin icin iyi olur. Hafif agirliklarla basla. Squat yapamiyorum, faydasini goremedim diye bir sey yok.

Guclenmek istiyorsan yapacaksin.

Hatta sen henuz baslangic asamasinda da degilsin. Sinir sistemin henuz guclu calismaya hazir degil. Ve bu asamayi biceps curl, leg press falan yaparak atlatman daha uzun vakit alir.

Pasa

Ozet olarak stronglift gibi bir program senin icin iyi olur. Hafif agirliklarla basla. Squat yapamiyorum, faydasini goremedim diye bir sey yok.

Guclenmek istiyorsan yapacaksin.

Hatta sen henuz baslangic asamasinda da degilsin. Sinir sistemin henuz guclu calismaya hazir degil. Ve bu asamayi biceps curl, leg press falan yaparak atlatman daha uzun vakit alir.

leg press'le stronglifts yapılmaz zaten.

Tamamdır hepinize teşekkür ediyorum :)

Back
Yukarı