alman hacim calismam

6 haftada 10 cm derken misal biceps 30 cm iken 40 cm olur deniyorsa hayal kurmak güzel derim ha işe yarar sistemde o kadar değil

hacim sağlar sağlamasınada kısa sürede büyük sonuçlar sağlamaz birde yeni başlayanlara değil orta ileri seviyedeki sporcular için uygundur platoya ulaşıldığında alternatif olarak tercih edilebilir gerçi 2010 yılında üye olmuşsun sanırım yeni değilsin bu sporda sanırım

6 ayda vücudun herhangi bi yerine 10 cm katabilmek..
belki yeni başlayan biri omuzu iyi geliştirip ilk 6 ay civarı o kadar ölçü alabilir
ama bu sistem ileri seviyeler için diye hatırlıyorum

Tam rakamları hatırlamasamda 1,5cm lik kas için yaklaşık 5kg alınıyordu sanki. bu durumda 6 haftada 10cm gelişme için yaklaşık 33 kilo eder ki çok inandırıcı gelmedi.

Ama zamanında modifiye edip uygu8ladığım bir programdı ve çok hoşuma gitmişti. Güzel bir diyetle definasyon için de kullanılabilir. Ben öyle yapıp memnun kalmıştım

Tam rakamları hatırlamasamda 1,5cm lik kas için yaklaşık 5kg alınıyordu sanki. bu durumda 6 haftada 10cm gelişme için yaklaşık 33 kilo eder ki çok inandırıcı gelmedi.

Ama zamanında modifiye edip uygu8ladığım bir programdı ve çok hoşuma gitmişti. Güzel bir diyetle definasyon için de kullanılabilir. Ben öyle yapıp memnun kalmıştım
peki biceps ve triceps 3*12 mi

Yukarıda da yazdığım gibi ben GVT yi modifiye etmiştim. EN büyük nedenlerinden biri de zaten biceps ve triceps di. Çünküğ GVT de verilen şeklinde bu bölgelerin yeterli çalışmadığını hissettim. O yüzden GVT yi Göğüs-Sırt-Bacak-Omuz için uygulayıp biceps ve triceps için başka bir kol programı yapmıştım.Tavsiyem siz de kendinize uygun olan bir prog çıkarın

Yukarıda da yazdığım gibi ben GVT yi modifiye etmiştim. EN büyük nedenlerinden biri de zaten biceps ve triceps di. Çünküğ GVT de verilen şeklinde bu bölgelerin yeterli çalışmadığını hissettim. O yüzden GVT yi Göğüs-Sırt-Bacak-Omuz için uygulayıp biceps ve triceps için başka bir kol programı yapmıştım.Tavsiyem siz de kendinize uygun olan bir prog çıkarın
peki bir sorum daha var.sizce fullbody mi alman hacim programimu daha etkili

Back
Yukarı