peki biceps ve triceps 3*12 miTam rakamları hatırlamasamda 1,5cm lik kas için yaklaşık 5kg alınıyordu sanki. bu durumda 6 haftada 10cm gelişme için yaklaşık 33 kilo eder ki çok inandırıcı gelmedi.
Ama zamanında modifiye edip uygu8ladığım bir programdı ve çok hoşuma gitmişti. Güzel bir diyetle definasyon için de kullanılabilir. Ben öyle yapıp memnun kalmıştım
peki bir sorum daha var.sizce fullbody mi alman hacim programimu daha etkiliYukarıda da yazdığım gibi ben GVT yi modifiye etmiştim. EN büyük nedenlerinden biri de zaten biceps ve triceps di. Çünküğ GVT de verilen şeklinde bu bölgelerin yeterli çalışmadığını hissettim. O yüzden GVT yi Göğüs-Sırt-Bacak-Omuz için uygulayıp biceps ve triceps için başka bir kol programı yapmıştım.Tavsiyem siz de kendinize uygun olan bir prog çıkarın
bolerekmi calisiyordun.[DOUBLEPOST=1413985038][/DOUBLEPOST]mesela 6 hafta oneriliyor.6 haftada ne kadar hacim aldiniz.full body hiç yapmadım, ama GVT bana hem çok zevkli geldi, hem de tatminkar sonuçlar almıştım.