alman hacim çalışması hakkında cevaplanmamış sorular

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan boran90
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

boran90

Üye
bu programda tek bölgeye sadece 1 hareket uygulanmamız söyleniyor 10 set ile birlikte. peki bunu her gün tek kas grubuna mı yapıcaz yoksa bi girişte bütün kaslara mı uygulucaz?en iyi sonuc icin hangisi?

sizce bu çalışma sadece üşengeçlik üstüne yapılmış bi program mı yoksa gerçekten iyi sonuclar veriyor mu.

bu hacim çalışmasından daha iyi sonuc veren hangi programlar var.hepsinde kaslarımızı pert olana kadar zorlıycak şekilde çalışırsak..

en iyi sonuc için kaç tekrar yapılmalı

cok tesekkürler simdiden:)

Bu sporda kullanılan hiç bir prensip üşengeçlik üzerine kurulmamıştır... Çünkü bunları oluşturanlar bu işlere hayatlarını adamış insanlardır.
Kasların pert olana kadar çalışıcak bir program arıyorsan H.I.T.

En iyi sonuç kaç tekrar yapılmalı ; çalıştığınız bölgeye göre değişir.

teşekkürler :) peki mesala göğüs programları hep alt göğüs üst göğüs olarak ayrılıyor. bunda normal bench press yaptıktan sonra incline de yapılmalı mı

ve en iyi hacimi sağlayan h.i.t programı mıdır sizce :) cok soru soruyorum galiba.. ve programdan bahseder misiniz sitede aradım bulamadım..

Tabiki yapılabilir.

Edit : çok fazla sorunuz varsa bana özel mesaj atınız yardımcı olmaya çalışırım.

Bu yanlış anlaşılabilir tekrar editliyorum :D amacım konuyu bitirmek değil demek istediğim daha rahat uzun konuşabiliriz anlamındaydı :)

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı