ALLSTARS Amino 2500

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?


  • Total voters
    1.077

saydam

Özel Üye
ALL-STARS-Amino-2500-300-Tablet-Sok-Fiyat__32068793_0.jpg


Yetkili Satıcı: All Stars Amino 2500

Kullanım tavsiyesi:
Orta seviye antremanlarda, antremanlardan 30 dk. önce bol su ile 7 tablet çiğneyerek yutunuz. İleri seviye antremanlarda, antremanlardan 30 dk. önce 7 tablet ve antremanlardan hemen sonra 7 tablet olmak üzere toplam 14 tablet çiğneyerek bol su ile yutunuz. Bu kullanım tavsiyeleri genel kullanımlar içindir, vücut ağırlığına ve antreman seviyesine göre değişebilir.

Analizi 100 gr
Enerji 381 kcal
Protein 75 gr
Yağ 7 gr
Karbonhidrat 5 gr



Aminoasit Analizi 1 tablet içeriği (2500 mg)
Alanin 107 mg
Arginin 53 mg
Asparagine acid 209 mg
Glutamic acid 352 mg
Cystein 45 mg
Glycin 37 mg
Histidin 37 mg
İsoleucin 125 mg
Valin 121 mg
Leucin 209 mg
Lysin 178 mg
Methionin 43 mg
Phenylalanin 73 mg
Prolin 122 mg
Serin 113 mg
Threonin 134 mg
Trytophan 32 mg
Thyrosin 63 mg
 
Bi daika ya hiç yorum gelmemiş ama feci başarılı görünüyor nasıl iştir nerden anlayacağız?? Bi el atın açıklayın..yorum yapın ne bilim..Kararsız kaldım ne alayım bilmiyorum ??
 
Aslina yoruma hic gerek yok. Kelimenin tam anlamiyla mükemmel calisilmis ve ürün yapilmis. zaten elestiri yapan kisi profesyonel olmasi gerekiyorki ortaya olumsuz sonuc verebilsin :D Yoksa karalamak zordur bu ürünü ;)
 
1 tablet 2500 mg ama bu 2500'ün tamamı amıno degerı degıl.tum katkı maddelerı ile beraber bu dozaja erişiyor.
 
Evet. Aslinda sorunda burdan kaynaklaniyor. 2500mg tablet 2500mg lik aminoasit icermiyor. Bunun belki 2200mg i aminoasitdir ama buda önemli degil fazla kafaya takmayalim.
 
evet arkadaslar heralde bu urunu en cok kullanan ınsanlardan oldugum ıcın yorumum sızın ıcın bırazdaha etkılıyıcı olacaktır bu ürün ahaytımda gordugum en kotu urunlerden bırı saka yapmıyorum tamamen cop hard-lıne bıle bundan ıyı samımı soyluyorum sanırım 5-6 kutu bıtırdım bundan ama bcası cok guzel cretınıde super ama amınosu dedıgım gıbı ıc tavsıy etmıyorum kullanıcı olarak soyluyorum ama genetıkte onemlı belkı bana yaramamıs sana yaramıstır 2500 olayına gelınce ımkansız amınosu 2500 yok yanlıs hatırlamıyorsun 1900 cıvarıydı bakmıstık gerısı baska maddeler artı pahalıda
 
Arkadaslar cok gülünc oluyorsunuz farkinda degilsiniz. Allstar aminosunu baska gezegenden almiyor. Hardline da kendisi üretmiyor. hazir alip bastirip yapiliyor. Üstelik allstarin üretim tesisati daha kaliteli ve saglam kontrollü yapiyor. Yani yazarken bin kere düsünün bir kere yazin.
 
bence all stars en iyisi denilebilir.hiçbirzaman unutmayın aminolar sizi asla bir arnold yapmaz.bu ürünler sadece kaslarınızı sigortalar tek başlarına bi faydası olmaz diğer ürünlerle kombine kullanmanız gerekir.etkiside hiçbir ürünün hemen kendisinide göstermez sadece sabırlı oun.zaman içinde kasların sertliğini anlayacaksınız
 
amino kullanırken para söz konusu olmamalı.aksi taktirde ucuz ürünler zaman kaybı olur.all stars denemeya değer ama birden bırakmayın sürekli kullanın.kullanılan whey çok kaliteli zaten kokusundan anlayacaksınız.ben kullandım faydasını gördüm ama universal 3001 degöz ardı edilmemeli ondanda kesin sonuç alabilirsiniz.
 
ben bu ürünü aldım yeni.6 ay bitti bu sporu yapalı.peki bu ürünü bitirince fark edicek bi değişim yaratıcakmı yoksa ard arda bi kaç kutu mu bitirmek lazım..az para da değil bunlar sık sık alınmaz yani..
 
ben bu ürünü aldım yeni.6 ay bitti bu sporu yapalı.peki bu ürünü bitirince fark edicek bi değişim yaratıcakmı yoksa ard arda bi kaç kutu mu bitirmek lazım..az para da değil bunlar sık sık alınmaz yani..

Bu ürün ilaç değil. Yaptığın antreman gerçekten sağlam ise ancak geri toparlamanı kolaylaştırır.
Paran var ise sürekli kullanabilirsin. Etkisi kullandığın sürece geçerlidir. Beslenmene devam eder ve antremanı düzgün yaparsan aldığın klazanç kaybolmaz.
 
ya abi beslenmeni devam edersen diyosun benim anlamadığım o.yani günde 2 tavuk yok 10 yumurta beyazı yiyecek adam değilim.bi insanın midesi varsa yiyemez yani.ben anca sabah 1 veya 2 yumurta anca.pilav çok sık.tavuk ta az miktarda yiyiyorum.yani benim böle devam ederse yaptığım antrenmanlar boşa mı gidicek.ne zahmetli spormuş ya :)
 
Kendini maddi olduğu kadar manevi olarak da bu spora hazır hissetmiyorsan hiç başlama.
Verdiğin emekler de harcadığın para da boşa gider.
ya abi beslenmeni devam edersen diyosun benim anlamadığım o.yani günde 2 tavuk yok 10 yumurta beyazı yiyecek adam değilim.bi insanın midesi varsa yiyemez yani.ben anca sabah 1 veya 2 yumurta anca.pilav çok sık.tavuk ta az miktarda yiyiyorum.yani benim böle devam ederse yaptığım antrenmanlar boşa mı gidicek.ne zahmetli spormuş ya :)
 
selamlar ..
arkadaşım askere gittiği için bana yarım kutu civarında allstars amino 2500 bıraktı.. evimde bench masası dumbell ve yeteri kadar agırlık oldugu için 1 yıldır evde düzenli olarak calışan birisiyim diyetisyen destegi ve agırlık calışması sayesinde 85 kilodan 75 e düstum 10 kilo yag verdim.. ve halen spora devam etmekteyim .. gunluk calışmam 50 dk ile 1 saat arası değişiyo sure olarak..
bu amino yu kullanmalımıyım.. bi yararı yada zararı olur mu acaba? kullanırsam da kac tane cignemeliyim.. bilgi verir misiniz?
 
selam merhaba ...
ben bu sporu 7.5 aydır yapıyorum..Ve kullandığım ilk amino asit ürünü allstars 2500 oldu ..Hocamın tavsiyesi ile antrenman günleri antrenmandan hemen sonra 3 tablet ve gecesi 2 tablet daha alıyorum..Antrenman günleri dışında 2 tablet alıyorum .Fakat yukarıdaki açıklamada 7 tableti okuyunca acaba eksikmi alıyorum gibi bir şüphe oluştu içimde.yinede hocam daha iyi bilir diyorum.Ama kendimde bu tarz şeyleri araştırsam hiç fena olmaz diye düşünüyorum.Bu ürünü henüz 4 haftadır kullanıyorum ve kas yenilenmesi anlamında bence iyi gibi geldi.(başka ürün kullanmadığım için kıyaslama yapamıyorum).Bu ürünle beraber L-carnetin de kullanıyorum . Tablet kullanımı kiloma ve antrenmanıma göre nasıl hesaplarım bu konuyu merak ettim ben ?
 
Bu üründen bende kullanıyorum .Kokusu falan üzerinde ince işlendiğini açıklıyor gibi. Ben günde 7 tablet Orta derece antrenman düzeyinde olduğumu düşündüğüm için 3tablet önce 4 tablet sonra şeklinde kullanıyorum + yanında takviye olarak Aynı markanın isotech 94 ünü kullanıyorum şimdilik memnunum.Farkı kutular bitince görücez artık.
 
ON superior amino 2222 almak daha mantıklı bence.İkisinin içerigini karşılaştırdıgımda 2222 daha ufak olmasına ragmen daha iyi gözüküyor.Hem yutmakta zorluk çekenler için daha ideal.
 
Arkadaşlar merak ettim açıklamada çiğneyerek yutunuz yazıyor. Bu ürünü aldım ama yutarak mı kullanmalıyım yoksa çiğneyerek mi ne fark var :) Hap içer gibi yutarak kullanılmıyor mu ?

Ayrıca bu ürünü weider l-carnitine 1500 mg ile kullanmamın bir sakıncası olur mu ?
 
Son düzenleme:
Back
Yukarı