ALLSTARS Amino 2500

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.077
Arkadaşlar merak ettim açıklamada çiğneyerek yutunuz yazıyor. Bu ürünü aldım ama yutarak mı kullanmalıyım yoksa çiğneyerek mi ne fark var :) Hap içer gibi yutarak kullanılmıyor mu ?

Ayrıca bu ürünü weider l-carnitine 1500 mg ile kullanmamın bir sakıncası olur mu ?
Bu üründen bende yeni aldım direk yutuyorum çiğnemiyorum ama tabi sana kalmış bişe çok önemi yok bence
bu arada l-cartine ile kullanabilirsin tabiki

Sağlığınız bu kadar ucuz mu?

o konuda tabiki haklısınız bazen elimde olan ürünleride kullanırken son kullanma tarihi 3-5 gün bitmiş oluyordu fakat kullanıyordum bir sorun olmamıstı şu zamana kadar onun için sordum sağlık herşeyden önce tabiki.. Elimde ki ürünü daha önce aldıgım için bitirmek için kullandım ama bunu 4gün geçmiş haliyle alacaktım birde para verecektim teşekkür ederim yorumunuz için

hakan90 bu gibi tarihi az kalmış, geçmiş ürünlerin. içeriğindeki değerleri kaybetmektedir. kesinlikle tercih etmeyiniz..

Geçenlerde aldım 1 kutu açıkçası bu ürüne kötüleyenler ne kullanıyor bunu bilmek istiyorum.Bu üründen daha iyisi yok demiyorum ama gerçekten çok başarılı.İçerik olarak weider2200 ile kafa kafaya bazı değerleri daha yüksek.Üründe bcaa oranı yüksek.Hidrolize whey var bu kana çok çabuk karışması demektir ayrıca içinde sodyum ve lif var az da olsa.Haplar büyük çok büyük değil rahat yutulabiliyor.Ben memnunum bu üründen bitince 1 kutu daha almayı düşünüyorum.

bu ürünü 4 ay sonra bulkingte syntha-6 veya myofusion ile birlikte kombine etmeyi düşünüyorum weider 2200 ile bunun arasında kaldım fiyatı daha ucuz ama birim fiyat olarak weider daha hesaplı 2700mg 325 tablet var

bu ürünü 4 ay sonra bulkingte syntha-6 veya myofusion ile birlikte kombine etmeyi düşünüyorum weider 2200 ile bunun arasında kaldım fiyatı daha ucuz ama birim fiyat olarak weider daha hesaplı 2700mg 325 tablet var

Sevgili kardeşim daha 14 yaşındasın nedir bu supplement hırsı?

bu ürüne uzun zamandır yorum yapılmamış bende bugün aldım hocamın tavsiyesiyle, kullanıp göreceğiz etkisini bakalım.
not: spor başlayalı 3 ay oluyor.

Back
Yukarı