Merhaba arkadaslar,
5 Aydır Bodybuilding ile ugrasmaya biseyler yapmaya calisiyorum..
93 kilodan 75'e düstüm fakat bayada kas kaybım oldu şimdi 80 kiloyum ve gayet iyi durumdayım bana göre... HIRS yaparak cok sıkı bir diyet yaptım.. Fakat dedigim gibi kas kaybımda oldu ama düzelttim onuda supplementler sagolsun ne diyim..
Herneyse konuma geleyim uzatmadan...
Ben alkolik degilim ama alkolu seviyorum yapcak bisey yok.. Onceden 2 gunde bir icerdim simdi sadece hafta sonralari icerim, o dedigim sıkı diyetimi uyguladigim donemde sadece ayda bir icerdim hedef belirlemistim kendime... Su gün iceceksin diye... Ve o güne kadar asla icmezdim!
Simdi sadece hafta sonlari iciyorum ama acisinida gercekten cikiyorum..
Ama ilginc olan formumuda koruyorum? Ya da bana mi öyle geliyor?
Sorum su...
Alkol alinacaksa ne tür olmali?
Sarap, bira, votka, wisky, rakı vs. vs.
Abes bir konu olabilir arkadaslar.. Ama buda hayatin icinden...
-Alkol kotuluklerin anasidir
-Ana gibi yar olmaz vatan gibi diyar olmaz.. hıjjkk..
5 Aydır Bodybuilding ile ugrasmaya biseyler yapmaya calisiyorum..
93 kilodan 75'e düstüm fakat bayada kas kaybım oldu şimdi 80 kiloyum ve gayet iyi durumdayım bana göre... HIRS yaparak cok sıkı bir diyet yaptım.. Fakat dedigim gibi kas kaybımda oldu ama düzelttim onuda supplementler sagolsun ne diyim..
Herneyse konuma geleyim uzatmadan...
Ben alkolik degilim ama alkolu seviyorum yapcak bisey yok.. Onceden 2 gunde bir icerdim simdi sadece hafta sonralari icerim, o dedigim sıkı diyetimi uyguladigim donemde sadece ayda bir icerdim hedef belirlemistim kendime... Su gün iceceksin diye... Ve o güne kadar asla icmezdim!
Simdi sadece hafta sonlari iciyorum ama acisinida gercekten cikiyorum..
Ama ilginc olan formumuda koruyorum? Ya da bana mi öyle geliyor?
Sorum su...
Alkol alinacaksa ne tür olmali?
Sarap, bira, votka, wisky, rakı vs. vs.
Abes bir konu olabilir arkadaslar.. Ama buda hayatin icinden...
-Alkol kotuluklerin anasidir
-Ana gibi yar olmaz vatan gibi diyar olmaz.. hıjjkk..