alkol alamıyorum yiter yaaa :S

eskiden bi oturdummu 8 litre bira içerdim ortlamlarla. yaz yaklaştıgı için hergün 1 50 cl light bira ile idare etmeye çalışıyorum.

Bende de var bu sorun. 2 kadeh rakı içsem gidiyor anında 2 kilo. Ondan sonra uğraş dur geri toplayacam diye...

Bence abartılacak bir durum yok özellikle şarap vazgeçilmezimdir günde bir kadeh fix içerim özel ev yapımı suryani şarabından ve abartadan içilirse kalbe dahi yararı var şarabın.

Olaya pinpirikli yaklaşırsanız aç kalırsınız çoğumuz genciz bu yaşta yiyip içemez isek ilerde ne zaman bunu yapabilecez bana kalırsa suyunu çıkartmadan herşey yenilip içilmeli ve kafanıza ne kadar takıp şartlanırsanız o ölçüde zarar görürsünüz.

benim o konuda hiç sorunum yok :D hayatımda 1 yudum bira içtim oda arkadaş iç dedi tadına bakayım diye iğrenç geldi acı asitli sudan başka bişey değil

Ne zaman ki alkol tüketimini mantıklı bir düzene oturttum, o zaman vücudumun yaptığım ağırlık çalışmalarına tepkisini gerçekten görmeye başladım..

Eskiden yine şuan yaptığım gibi haftada 3-4 gün spor yapardım ama ne zaman çıkıp alkol alacağım yada normalde yemeyeceğim bir şey yiyip beslenme düzenimi bozacağım belli olmazdı.. Şimdi ise hafta içi sporumu yapıyorum, beslenmeme dikkat ediyorum, çok özel yemekler hariç ağzıma alkol koymuyorum hafta sonu ise kendimi ödüllendirerek 1 gece fast food yiyorum, cuma ve cumartesi arkadaşlarımla oturup alkol alıyorum, pazar sabahları kahvaltıya gidiyorum salamdır sucuktur baldır kaymaktır yiyorum..

Böylece ne etrafımdaki insanlar benim sporum yüzünden sıkılıyorlar ne de ben dengeli beslenme uğruna kendimi kısıtlıyorum.. Hatta hafta sonu kendimi ödüllendireceğimi bildiğim içi hafta içi eskisinden daha azimli ve verimli çalışıyorum..

Vücut geliştirme fedakarlık isteyen bir spordur ama kendimizi kısıtlayarak mutsuz olduktan sonra sporun da bir anlamı kalmıyor bence.. Aradaki ince çizgiyi geçmemek lazım..

Su kaybettirir. Kas kaybına sebep olur. Yağ kazanımına yol açar. Kramplara sebep olur. Haftada bir gün olduktan sonra off günlerde tüketilebinir de ben yine de çok zorlanmadıkça tercih etmem. Ertesi güne yorgun başlamak iyi olmuyor. Spordan kaybettirebileceklerinden daha önemlisi bu olsa gerek sanırım. Senelik tatili yaparken ise bir ay boyunca kafama göre de takılırım, okadar da umursamam.

sormayın ya alkol başa bela 2 aydır diyetteyim ağzıma sürmedim içim içimi kemiriyor ama irade sağlam içmiyorum hiç birşeyin esiri olmamak lazım sigarayı 16 sene içtim 6 ay oldu bıraktım aklıma bile gelmiyor alkolüde düzene koyucam haftada 1 yada 10 günde 1 tabi diyet bittikten sonra :)

Geçen hafta üni.den kuzen gezmeye geldi diye 2 gün boyunca 4er tane extra içtim ve çok pişmanım göbek çıktı bianda tabi yemeğede dikkat etmedik sabah kahvaltısı pratik olsun diye patates kızartması falan off offf

bikac güne eskisi gibi olur merak etme o yağ değil sadece biradan sonra midede bikaç gün kalan garip şişkinlik

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:39 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:37 ----------

Uçmuşunuz siz ya :lol:

siz demek yanlış olur ben demedim gördüm dedim :D

sormayın ya alkol başa bela 2 aydır diyetteyim ağzıma sürmedim içim içimi kemiriyor ama irade sağlam içmiyorum hiç birşeyin esiri olmamak lazım sigarayı 16 sene içtim 6 ay oldu bıraktım aklıma bile gelmiyor alkolüde düzene koyucam haftada 1 yada 10 günde 1 tabi diyet bittikten sonra :)
bağımlılık değil, madde (sigara alkol) bağımlılığım yok, ancak bgn arkadaşlarla taksim galata karaköy fln dolaştık öyle, havada güzeldi, 1-2 bira içmek iyi olurdu gerçekten, ama geçen hafta çok içtiğim için içmedim. zaten 2 gram kas zor yaptım o da gitmesin istiyorum.

ama tabi yarışma gibi bi amacım yok sadece gücümün yerinde olması için yapıyorum şuanlık bu sporu.

Yazıktır vücuda, beyne, alkol almakla. Alınan alkolü dışarı atmak için zavallı vücut nasıl debeleniyor. Valla vücudumuz bizi bizden daha çok düşünüyor.

Back
Yukarı