eskiden bi oturdummu 8 litre bira içerdim ortlamlarla. yaz yaklaştıgı için hergün 1 50 cl light bira ile idare etmeye çalışıyorum.
eskiden bi oturdummu 8 litre bira içerdim ortlamlarla. yaz yaklaştıgı için hergün 1 50 cl light bira ile idare etmeye çalışıyorum.
8 litre birayı bırak bir oturuşta 8 litre su içebilirmisin ki????
içen içer valla ben 20 kutu birayı bi gecede bitireni gördüm
Geçen hafta üni.den kuzen gezmeye geldi diye 2 gün boyunca 4er tane extra içtim ve çok pişmanım göbek çıktı bianda tabi yemeğede dikkat etmedik sabah kahvaltısı pratik olsun diye patates kızartması falan off offf
Uçmuşunuz siz ya :lol:
bağımlılık değil, madde (sigara alkol) bağımlılığım yok, ancak bgn arkadaşlarla taksim galata karaköy fln dolaştık öyle, havada güzeldi, 1-2 bira içmek iyi olurdu gerçekten, ama geçen hafta çok içtiğim için içmedim. zaten 2 gram kas zor yaptım o da gitmesin istiyorum.sormayın ya alkol başa bela 2 aydır diyetteyim ağzıma sürmedim içim içimi kemiriyor ama irade sağlam içmiyorum hiç birşeyin esiri olmamak lazım sigarayı 16 sene içtim 6 ay oldu bıraktım aklıma bile gelmiyor alkolüde düzene koyucam haftada 1 yada 10 günde 1 tabi diyet bittikten sonra![]()