ALFASOL BEEF PROTEIN ISOLATE

AYD1N

Üye
Merhaba arkadaşlar, forumun oldukça eski üyerindenim (ilk hesabımı kaybetmiştim bu 2.hesabım). Üniversite zamanlarımda spora ilk başladığım dönemlerde bftr takip etmeye başlamıştım. Beslenme ve idmanlar hakkında birçok bilgi sahibi oldum bu site sayesinde. Yıllar sonra üniversite bitir, askere git, iş hayatı, yurt dışı vs... oldukça uzun bir ara verdim ve sonunda ramazandan sonra tekar vücut geliştirmeye başlamayı planlıyorum. İleride kullanmaya başlamak için şimdiden protein tozu arayışına girdim. Malum ülkemizde diğer ürünlerde olduğu gibi supplementlerde de fiyatlar oldukça yüksek yurtdışına oranla. Araştırmalarımı internet üzerinden yaparken yukarıda ismini belirttiğim ürünün sitesine denk geldim ve inceledim. Daha önce aynı firmanın whey proteiniyle ilgili bazı konular açılmış fakat konular çok eski ve sanırım o dönemde beef protein isolate yokmuş, o nedenle bu ürün için bir başlık açtım. Ürünün amino asit profili ve BCAA içeriği gayet yüksek görünüyor. Ürün içerisinde şeker,tatlandırıcı,renklendirici,aroma...vs bulunmadığını ve %92 protein içerdiği belirtiliyor. Tek sıkıntısı suda kolay karışmaması gibi görünüyor. Ürün hakkındaki yorumlarınızı yazabilir misiniz ? Daha önce bu ürünü kullanan olduysa tecrübelerini paylaşabilir mi?

AMİNO ASİT DEĞERLERİ (g/100 gr)

Alanin 9.50

Arginin 8,45

Aspartik Asit 6,04

Cystein 0 .130

Glutamikasit 10,4

Glisin 25,2

Histidin 0,774

Hidroksi Prolin 12,1

İzolosin 1,62

Lösin 3,24

Lisin 3,92

Metiyonin 0,893

Fenilalanin 2,16

Proline 13,9

Serin 3,59

Treonin 1,99

Tirozin 0,997

Valin 2,48

Tryptophane 0.033

MİNERALLER

Sodyum 0,16 Gr/100 Gr

Potasyum < 0,01 Gr/100 Gr

Demir 100 Mg/Kg

Kalsiyum 0,14 Gr/100 Gr

Fosfor 0,024 Gr/100 Gr

Magnezyum 0,56 Gr/100 Gr

bir proteini değerli kılan tek şey bcaa dır özellikle lösindir niye yumurta niye et çünkü bcaa tavuktaki proteinle kuru fasulyedeki protein aynı ama emilimi çok farklı çünkü lösin hocam ürün çok iyi gibi geldi ama her zaman whey daha iyidir

Back
Yukarı