Alexander FEDOROV Vs Ronnie COLEMAN

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ronıe dekı estetık yok ve gogus kotu, kutle olarak fena degıl ama bazı yerler dumduz, ben cok bı sey olacagını sanmıyorum,ozellıkle arkadan bel ve poposu
ucgen goruntuyu bozuyor.

roninin artısı göğüs ve bacaklar adam dier bölgelrde roniden ii.kollar falanda roniden büyük

Federov kalıp olarak Ronnie ile boy ölçüşebilecek hacime sahip.Özellikle kolları daha büyük ve kaliteli.
Fakat gögüsleri vücuduna oranla çok ufak kalıyor.Beli ise ronnie'e göre daha kalın ve simetriyi bozuyor.

Hocam ben sana bu adamı ilk gösterdiğimde beğenmemiştin yahu yoksa fikirlerinmi değişti bana sırt e kolu iyi geldi ancak ona gelene kadar cutler var tamam coleman bittide cutler la federovun yan yana pozlarını inceleyin bi

Cutlerin omuz başı kimsede yok bacaklarıda mükemmel bence

evet arkadaslar bu avrupadada hep konusuluyor.fedaov degil ronnye rakip bu gögüslerle ilk 5 e bile giremez diyorlar.bencede haklilar

FIBO 2007
FIBO-2007-7.jpg

FIBO 2007 (yanındaki sanırım dorian yates)
FIBO-2007-9.jpg

FIBO 2006
FIBO-13.jpg

FIBO-29.jpg

3.jpg

7.jpg

önden bile calflerin büyüklüğüne bakın... FIBO 2007
Alex%20Fedorov%2C%20Radek%20Sladkevich%2C%20Rolandos.jpg

kaynak : http://www.alexfedorov.com

coleman'ın mide ne öyle ya .eniştemin göbeği gibi duruyor.
Jay cutler de mide ronnie gibi ileriye dogru değil en azından ronnie kadar değil .Growth lardan dolayı olmustur kesin.

fedorov henüz 29 yaşında(1978)..yani önünde daha çok yıllar var..birgün zirveye çıkacağa benziyor..ronnie sonuçta 40 devireli 3-4 sene oldu..kariyerinin zirvesine bu son yıllarında ulaştığını söylersek fedorov un ronnie ile kıyaslanabilmesi fedo'nun ne kadar büyük olduğunu gösterir diye düşünüyorum..

buarada son resimdeki calf'e bir bakın arkadaşlar..tabi jayle beraber resimlerindede koldaki hacimin jaydan fazla olduğunuda söylemek yersiz olmaz sanırım..

diez cok yakindan takip etmiyorum ama bildigim kadari ile kendisi 1-2 sene once cok formdaydi ama gecen seneki(yanlis hatirlamiyorsam) mr.olimpia da ilk elemede elendi.

benimde cok begendigim birisidir ama bu sekilde form dusuklugune bir anlam veremedim.

açıkçası bende kişisel sitesini inceledikçe ve o kollar ve calflerdeki iriliği görünce hayret ettim mr.o'dan elenmesine..
kaynak : http://www.alexfedorov.com/

meisterschaften.jpg

buarada arkadaşlar Türk heralde perfect nut. köşesinde fedo ile
FIBO-2007-2.jpg

göğüs yapısının garip olduğunu bu fotodan daha iyi anlayabiliriz sanırım..diğer arkadaşların da bahsettiği gibi Mr.O.da neden elendiğine cevap olabilir mi bilemiyorum?

moscow8.jpg

moscow3.jpg

moscow2.jpg

o kol ve omuzlara o göğüs olmamış.
Ama Kalflar harika .
Herkesin bir eksik bölgesi çıkıyor mutlaka profesyonelde olsa, buradan bunu daha net anlamış olduk .

Ben bu adamı hiç beğenmedim.Çok iyi hacimli fakat bariz vücut orantısı bozuk.Beli çok kalın,sırt pozunda kanatlarını yeteri kadar açamamış,kıyaslamak için bir de ronnie'ninkine bakın.Valla ne diyeyim böyle vücutçular gördükçe body'den soğuyorum.

Back
Yukarı