Aleksei Lesukov

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Crespo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
alt yapı yapmadan steroide başlamış gibi duruyor ama tabi prof çalıştırıcıların elindedir o bilinçsiz bi şekilde gelişmemiş adam 6 ay sonraki ölçülerini bile hesaplıyorlardır onun yoksa o yaştaki birine o kadar yatırım yapmış adamlar her gelişimini gözlemliyorlardır. inşallah uzun yaşar ne diyelim.
ne farkederki ? ezberleri bozunuz lütfen. alt yapı olmadan steroid e başlamanın en fazla kardiyovasküler sisteme yükü olabilir. o da vücut kaldırıyorsa sorun yok.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:49 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:47 ----------

bu arada belirteyim, ergenlik , büyüme çağındaki steroid kullanımlarının zararlarının daha fazla olması muhtemel. benim bahsetmek istediğim alt yapı .
 
elexey bi ıfbb pro olsun hele siz ozaman görün. hele bi amerikaya gitsin. fakat bekledigimiz de çıkmaya bilir gelişmesi birden durabilir. zamanında shawn ray kevin levrone de çok genç yaşlarda böyle olmuştu. sonra öylece 15 yıl boyunca aynı kütlede kaldılar.
 
suratıyla vücudu arasında uyumsuzluk var ne alaka demeyin arnoldun karizması yok bu çocukta bide 20 yaşındaki arnoldla bu çocuğun fotosunu yan yana koyun farkı görürsünüz bu çocuk balon gibi duruyo arnold dökme demir gibi
 
sankı kafa baska vucut baska ınsanın :) ben boyle asırı kası hıc beyenmıyorum para ıcınmı yapıyorlar cok fazla bır kas guzelde durmuyor sporu bıraksa obez olur kaslar dırek yaga doner ılerde yaslanınca ne yapacak
 
sankı kafa baska vucut baska ınsanın :) ben boyle asırı kası hıc beyenmıyorum para ıcınmı yapıyorlar cok fazla bır kas guzelde durmuyor sporu bıraksa obez olur kaslar dırek yaga doner ılerde yaslanınca ne yapacak


Sen ve senın zıhnıyetındekıler, hatta bu cag dısı dusuncelerı bu kadar bılımsel acıklamaların yapıldıgı kalıtelı bılgılendırıcı bır ortamda soyleme cesaretınde bulunanlar azalarak bıtsın lufen!..

Bır ınsan yazı yazdıgı foruma hıc mı goz atmaz!..
 
Kafa sanki başka bir yerden alınıp kondurulmuş gibi.Tabi elemanda biraz babyface.Bununla da ilgisi var.Öyle bir vücuda hepimiz erkeksi bir surat bekliyoruz.

Üstatların yorumlar daha belirleyici olur ama sanki çocuğa fazla steroid falan mı yüklemişler.Bi de Rus olunca insan kıllanıyor adamların ne yediği ,bne içtiği belli değil :)
 
bugünkü yada yarınki, kısa yada uzun vadedeki sağlık durumu için asla net konuşamayız. vücudu bırden patlak veren sporcular olmadı değil. ( aşırı kullanım sonucu prolardan bahsediyorum. )

ama bir yandan frank zane a bakıncada, yaramış abi herife diyor insan :) tabiki bu örnek teşkil etmemeli. sonuçta baya baya riskli bir iş. büyüme çağındaki steroid özellikle.
 
Ronnie'in sesi gibi bu cocugunda kafasında ciddi bir problem var :) sanırım yasıyla alakalı bildigin oturmuyor yani vücud'a parklarkda ve sirklerde kafanızı geçirdiginiz resimler olur altında vücut olan bana onu hatırlattı. Arkadasın vücud'u güzel ama bu gh'nin sonu iyi degil mide masallah olmus kırkpınar güreşçisi...
 
Vücut tamamdır.Boynumuz kıldan incede.Surat olgunlaştığı zaman daha iyi bir görüntüye sahip olacak.Yarıştığı adamların ifadeleri de durumu izah ediyor :)
 
ben ne suratına ne göbeğine ne ayak tırnagına bi kusur buluyorum. kıskanmıyorum da helal olsun. sonuna kadar destekliyorum. işh ilerde kendisi mr olympiada yarışabilecek durumlara gelir.
 
yaşı genç olduğu için ilginç geliyo biraz ama gerçekten ii vücut yapmıs steroid alsada böle vücut yapmak zor her steroid alanın vücudu böle olmaz yani genetik sağlam adamda
 
adam iyi vücut yapmış sözümüz yok da arnoldla kıyaslandığı için surat karizma filan acımasız oluyoruz biraz yarışma fotoları çok iyide normal fotolarını arnoldun fotolarıyla kıyasladığınız zaman arnoldda şayet kullandıysa steoroit demekki her bünye fizik yapısı boy vesaire değişik etki ediyo
 
yaw cocuk dedıgımız 20 yasında o kadar buyume hormonu kullanmıs ama boyu kısa olayı cozemedım buyume hormonu kullananlar bacaklarda ve omuzda buyuk gelısme kaydedıyolar bıldıklerım bunlar...
 
siz ne steroidinden bahsediyorsunuz? bu vücut streoidle yapılmış bir vücutmu allah aşkına? alexey e basmışlar gh basmışlar gh. bakın bu çocugun arkası çok saglam. sponsorları var. aklınıza gelmeyecek kürler yapılıyor bu elemana.
 
Back
Yukarı