Aldığım protein yeterli mi ?

onbir kardeşim 82 kiloyum günlük 120 gr protein alıyorum,şu aralar günlük 10-12adet yumurta yiyorum 4 ü sarılı,buda benim hesaplamalarıma göre 60-65 gr arasına tekabül ediyor.

ercan hocam size ve bilginize saygı duyuyorum ama bu yumurta düşmanlığınızı anlamıyorum doğrusu.ben protein ihtiyacımın yarısını yumurta beyazından karşılıyorum,inanın diyetimin et ve süt ağırlıklı olduğu dönemlerde oldu fakat yumurtadan çok daha iyi verim aldığımı söyleyebilirim,hele beyazında 2 gr protein var demiştiniz yanlış hatırlamıyorsam,o kadar araştırdım öyle bir bilgiye raslamadım,bu konuyla ilgili kaynak verebilirseniz sevinirim(özel mesajda olabilir)
çağlar 928,bence amacını düşünürsek protein eksiğin yok,değişimde olumlu yöne olduğuna göre sorun yok böyle devam edebilirsin arkadaşım başarılar.
selam
ercan hocann yumurta dusmanlıgı oldugunu nerden cıkardın şayet dikkatlice defalarca okumama ragmen öyle bir kanıya varamadım vurgulamak ıstedıgı yumurta sarısından bu kadar korkmayın

selam,
yumurta sarısından nasıl korkmayayım,8 adet sarılı yumurtayı yesek kolestorolun nolacağını var sen düşün,ayrıca sarısıyla beraber alacağın yağda cabası,hele benim gibi vücudu bulk gidenler için...

arkadaşlar benim soruyuda cevaplarsanız çok sevinirim bacaklarım üstüme göre cok kalın ayrıca 10x25 giriyorum karın hareketlerın kaslarımı yakarmıyım yoksa ne kadar calıssam o kadar kar mı ?

selam,
yumurta sarısından nasıl korkmayayım,8 adet sarılı yumurtayı yesek kolestorolun nolacağını var sen düşün,ayrıca sarısıyla beraber alacağın yağda cabası,hele benim gibi vücudu bulk gidenler için...

o kadar fazla yumurta yeme 4 5 tane sarılı ye yeter sarının içindeki vitamin ve yağlar protein sentezini ve kullanımını arttırır yanına bide haşlama patatesle 4 5 yumurta seni protein açısınadn doyuracaktır

ercan bey bazen bu sporun diyet bölümü hiç olmasaydı diye hayıflanıyorum,yumurtayı yemesi kolay,tavuk boğazına çakılıp kalıyor,süt bende yağlanmayı artırıyor,sürekli kırmızı et çok pahalı,sürekli suplemente yüklensek,böbrek karaciğer sıkıntıya girer,vs. vs...
şuan yumurta benim için vazgeçilmez gibi görünüyor,beyazını yiyerek yağda almıyorum ve en kaliteli proteinde yumurtada malumunuz bakalım şimdilik böyle devam...

Back
Yukarı