Aldığım kalori ve verdiğim kilo artık cidden bıktım.

2000 kaloriye çıkıp 1 hafta kendimi denemeli miyim?

• evet

Votes: 1 50,0%
  • hayır

Votes: 0 0,0%
  • diğer ( yorumlarda belirttim)

Votes: 1 50,0%

• Total voters
    2
Merhaba Sayın BodyforumTR takipçileri.

Bu konumda size bir derdimden yakınacağım.
sıkıntım şu.

Normalde günde yaklaşık 1000-1400 kcal alıyorum ve bunun büyük çoğunluğu protein kaynaklı. makro besin olarak 120 gram karb ve 50 gr yağı geçmiyorum protein ise genelde 120-160 arası gidip geliyor benim burda canımı sıkan şey 187 ve 110 kilo olmama endo/mezo bir yapım olduğuna ve bu kadar az kalori almama rağmen üstüne 2000mg karnitin ve bcaa kullanım sıkı antrenman yapmama rağmen adam gibi kilo veremememde

haftada 5 gün antrenmana gidiyorum

antrenmanım genelde 2 gün hiit 1 gün güç diğer günlerde kardiyo + full body antrenman şeklinde
hiit günleri yakşalık 15-20 kardiyodan sonra dakikalık 10-20 dakikalık hiit yapıyorum sonrasında 10-20 dakika kardiyo yapıp full body ağırlığa geçiyorum
güç antrenmanı günleri 20 dk kardio güç antrenmanı yapıp 20 dakika kardiyo yapıp gidiyorum diğer
diğer 2 günde ise 20 dk kardiyo + full body yapıp gidiyorum

ama şunu fark ettim geçenlerde 1 hafta vücudumu dinlendirirken evde baya bi yemiş gömdüm ama o sırada probiyotik de alıyordum ve 1 hafta sonunda 800 gr eksildiğimi fark ettim

sizce 2000 kcal alıp 1 hafta öyle denemelimiyim kilo verip vermediğimi ?

cheat meal yapmalısın 1 günlüğüne çikolata şeker cips göm metabolizman çok yavaşlamış uzun süre çok az kalori aldığından metabolizman buna alışmış bu döngüyü bozmak için cheat meal yap uzun süre az kalori aldığından vucut artık kalori yakmak istemiyor

Back
Yukarı