tarikaydin
Üye
Merhabalar, bu ay içerisinde aşağıda ki resimdeki supplementleri almayı düşünüyorum. Değiştirilebilecek, eklenebilecek supplementler var mıdır ? Önerilerinizi bekliyorum.

Whey-Kreatin-Bcaa-Glutamin yeterli olacaktır şuanlık.
Geriye ne mi kaldı ? Birçok şey var.Proteinin içindeki bcaa yeterli gelmeyecektir.Keza aynı şey kreatin içinde geçerli.Kaldı ki kreatin yüklemesi yapılacaksa ne yapacak arkadaş ? Kaşık kaşık whey mi içecek kreatin için ?Geriye ne kaldı ki zaten ? Glutamin şu aşamada gereksiz fuzuli masraf . Kreatin zaten proteinin içinde mevcut .
Kazein proteini de eklemeli miyim sizce ? Dymatize Elite Casein düşünüyorum birde.
Bende tam kazein ekleyin yazacaktim meger siz sormussunuz. Yaklasik bir aydir kazein kullaniyorum kesinlikle degisiklik hissesiyorum tavsiye ederim..
Bu seviyede bir çok ürün kullanmanın size faydası olmayacaktır listeden nox ürünü çıkartmışsınız iyi olmuş.İlerki dönemde kullanırsanız universal nox tercih etmeyin derim.
Sizin için ideal kombinasyon Whey+bcaa+creatine
Aldığınız protein tozunda zaten creatine mevcut Nitrotech in aminoasit seviyeside iyi ayrıca amino asit almanıza gerek yok (Weider Super amino)
Nitrotech+Dymatize bcaa sizin için ideal