ALABİLECEĞİMİZ EN İYİ MULTİ-VİTAMİN HANGİSİ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cdalgic
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
solgar vm75le vm2000 in farkını inceledim. vm 75te hesperidin, rutin, turunçgil bioflavonoid gibi maddeler var, bunlar vm2000 de yok. vm2000de ise l-glutatyon, l-ornitin, soya proteini lesitini gibi maddeler var, bunlarda vm75te yok.
Tercihim vm2000den yana olacak çünkü ek maddeler aminoasitlerle ilgili yardımcı maddeler. vm75teki ek maddelerse sanırım antioksidan.

Ben de şu üç multivitamin arasında kaldım açıkçası :

1-)MultiMALE Erkek Multivitamin 60 Tablet
2-)Ultimate Nutrition Daily Complete Formula 180 Tablet
3-) GNC Men's Arginmax

Multimale ve GNC'de Arginine bulunuyor ek olarak.

optimen geçerli bence, eczenelerde satılan ürünlerin içerisindeki vitamin değerleri vücut geliştirme sporuyla ilgilenenleri doyuracak kadar etkili değildir. Optimenle suprdyn'in içerikleri bir olur mu? madem bu sporla ilgileniyoruz yarım yamalak iş yapmaktansa biraz imkanları zorlayıp vg. ciler için olan ve marka ismi güvenilir firmaların multivitamin ürünleri tercih etmek daha geçerli.

Son düzenleme:
F/P oranına bakıldığında senin de dediğin gibi "alınabilecek" en iyi multivitamin CENTRUMdur. Üstelik bunu doktora yazdırabilirsiniz.

Ama fiyat önemli değil dersen, ON Opti-Men, One-a-day weightsmart.

Animal Pak 1983 yılından itibaren piyasada, herhangi bir değişiklikte yapılmadı diye biliyorum (ambalajı hariç)
Bu kadar yıldır bu kadar ilgi görmesinin bence bir nedeni vardır. Animal Pak tavsiye ederim.

Back
Yukarı