Yengec1907
Üye
1.5 yıldır bu sporla uğraşıyorum. Ecto yapıya sahibim amacım hacim kazanmak, yağ oranım düşük. Supplement desteği almaya karar verdim protein tozu kullanıyordum zaten halı hazırda elimdede mevcut. Cuma gunu alıcağım supplementler şu şekilde butcem kısıtlı o yüzden mumkun olduğunca ucuz sectım urenlerı =
Amino = Olimp Amino 5500 400 Kapsül - Olimp Amino Asit | Supplementler
Gainer = Universal Gain Fast 3100 2320 Gr - Universal Kilo Ve Hacim | Supplementler
Creatine = Universal Creatine Powder 1000 Gr - Universal Kreatin | Supplementler
Glutamine = Universal Glutamine 300 Gr - Universal Amino Asit | Supplementler
Multivitamin = Amix Daily One 60 Tablet - Amix Vitamin Mineral | Supplementler
Evet beyler onun yerıne şunu al gibi önerilerinizi tavsiyelerinizi beklıyorum (butceyı aşmadan). Ayrıca bunlardan baska supplement kullanmalımıyım ? aklımda bcaa ile balık yagı da almak var çunku yoksa bunlar yeterlimidir?
Amino = Olimp Amino 5500 400 Kapsül - Olimp Amino Asit | Supplementler
Gainer = Universal Gain Fast 3100 2320 Gr - Universal Kilo Ve Hacim | Supplementler
Creatine = Universal Creatine Powder 1000 Gr - Universal Kreatin | Supplementler
Glutamine = Universal Glutamine 300 Gr - Universal Amino Asit | Supplementler
Multivitamin = Amix Daily One 60 Tablet - Amix Vitamin Mineral | Supplementler
Evet beyler onun yerıne şunu al gibi önerilerinizi tavsiyelerinizi beklıyorum (butceyı aşmadan). Ayrıca bunlardan baska supplement kullanmalımıyım ? aklımda bcaa ile balık yagı da almak var çunku yoksa bunlar yeterlimidir?