Öncelikle merhaba hocalarım,abilerim.Aklımda kalan soruları bir başlık altında topladım.Ve bu sorular aklımdayken verimli spor yapamıyorum.Biraz kendimden bahsediyim;Adım kubilay ,15 yaşındayım bu yaz 16 ıma gircem,64,5 Kiloyum,boy 1.70 ,ve 1 aydır Fitness a gidiyorum(Gitmeden önce 4 ay boyunca mekik şınav barfiks yaptım)
1.SORU
Programım da Boyu etkileyecek bir hareket varmı?
Program:Chest press-dumbell fly-bater fly-dumbell curl-telde curl-leg press
Lat pulldown-shoulder press-tek dumble öne-laterel-telde düz triceps-tek dumblee triceps -leg ex7
2.SORU
Bu antremanı uygularken Kendimi zorluyacak düzeyde ağırlıklarla giriyorum.Yani ağır giriyorum biraz.Boy uzamasını engellermi bu durum? Bir yerde okumuştum çünkü Ağır girmeyin Bişey bişey kapakcıkları kapanır boy uzamaz gibisinden.
3.SORU
Kesinlikle bir beslenme programı hazırlamalımıyım?Çünkü hem Boy bakımından hemde vücüt geliştirme bakımından çok öneriyolar?
TEŞEKKÜRLER
1.SORU
Programım da Boyu etkileyecek bir hareket varmı?
Program:Chest press-dumbell fly-bater fly-dumbell curl-telde curl-leg press
Lat pulldown-shoulder press-tek dumble öne-laterel-telde düz triceps-tek dumblee triceps -leg ex7
2.SORU
Bu antremanı uygularken Kendimi zorluyacak düzeyde ağırlıklarla giriyorum.Yani ağır giriyorum biraz.Boy uzamasını engellermi bu durum? Bir yerde okumuştum çünkü Ağır girmeyin Bişey bişey kapakcıkları kapanır boy uzamaz gibisinden.
3.SORU
Kesinlikle bir beslenme programı hazırlamalımıyım?Çünkü hem Boy bakımından hemde vücüt geliştirme bakımından çok öneriyolar?
TEŞEKKÜRLER