AKDENİZ YEŞİLLİKLERİ SALATASI

Konusu 'Yemek tarifleri' forumundadır ve htcoksz tarafından 8 Mayıs 2017 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen kişi sayısı 1 user .
  1. htcoksz
    Offline

    htcoksz Üye

    Katılım:
    27 Kasım 2015
    Mesajlar:
    44
    Beğenileri:
    20
    Ödül Puanları:
    18
    Cinsiyet:
    Bayan
    Malzemeler:

    100 gr USA Calrose Pirinci

    1 kase dolusu Akdeniz yeşillikleri

    Hardal otu

    1 çorba kaşığı hardal sosu

    2 adet domates

    2 adet salatalık

    Julyen doğranmış ızgarada pişmiş bonfile

    Örgü peynir

    2 çorba kaşığı balzamik sirke

    1 çorba kaşığı zeytinyağı



    Hazırlanışı:

    Pirinci bir tencerede haşlayıp suyunu süzün. Bonfilelik eti ızgarada yağsız olaraz pişirip julyen doğrayın. Akdeniz yeşilliklerini ve hardal otunu yıkayıp büyük bir servis tabağına alın. Pirinci ilave edin ve karıştırın. Domates ve salatalıkları da julyen doğrayıp karıştırın. Pişmiş etleri salatanın üzerine alın.

    Ayrı bir kasede sirke, hardal sosu ve tuzu karıştırıp salatanın üzerinde gezdirin. Üzerine dilimlenmiş Örgü peyniri ilave edip servis yapın.
     
    burakktkc bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş