ya ben mi anormalim çevremdekiler mi çözemedim.Aksam evde salonda sohbet ederken konu döndü dolaştı benim geleceğime geldi annem olsun babam olsun gerekse dedem olsun 4 milyar maaşla çalışıyormuşsun fizyoterapistyen ol hem iş açığıda varmış kolay iş bulursun diyorlar ben aileme tutup hayallerimi anlatıyorum ben bilgisayar mühendisi olucam ileride kendi şirketimi kurucam teknolaji ile yarışan bir yazılım donanım şirketi kurucam diyorum...babamın tepkisi olum aklını başına al bilgisayar mühendisleri işsiz kalıyor fizyoterapistyenlere 4 milyar maaş veriyolar bu işte çalış böyle şeyler hayal kurmakla olmaz diyor dedemin tepkisini hiç söylemiyorum hadi ailemi geçtim eski kafalıdır benim rahat etmemi istiyolardır falan filan de dönüp bakıyorum arkadaşlarıma, arkadaş ortamında konusuyoz hepsi aynı 3000-4000 liralık işte çalışıyım yeter bana bana diyorlar sorun bende mi çözemedim gitti insan hayal etmeden bir şeyi nasıl başarabilir önümde milyarder olmak varken ben gidip 3000 liraya neden çalışayım bir he şirket kurduktan sonra batamaz mıyım batarım gidip sanayide 2000 milyara amelelik yaparım en azından kalbim rahat olur arkama bakınca denedim başarısız oldum diyebilirim...