ailem supplemente karsi geliyor

[YOUTUBE]UDKIrn_Ducs[/YOUTUBE]

buyrunuz arkadaslar whey proteinin faydalarini dinleyiniz Dr,ugur dan..

cogu arkadaslar forumda konu aciyor ailem supplement kulanmama izin vermiyor karsi cikiyor diye,bu videoyu ailelerinize izletirseniz dusunceleri degisecek diye dusunuyorum,kesinlikle ama kesinlikle izleyiniz

sevgiler saygilar simdiden yeni yiliniz kutlu olsun

Son düzenleyen: Moderatör:
ben de öyle düşünüyorum belki de reklam amaçlı olabilir :) protein tozu satan firmalarla bi işbirliği filan :)

Zaten siz herseyin altinda bisey arayin

doctor ugur gida uzmani bilinen bir doctordur
sizin bunun altinda da birsey aramaniz sacma

Biraz ingilizceyle aran iyi olsaydi belki anlardin :)

Son düzenleme:
Doğruları söyleyen bir doktor gördüğüm için çok çok sevindim :)

Genelde bu konularda şuursuzca ve bilgisizce konuşan, kendini geliştirmekten aciz doktorlarımız var...

çökelekte wiy protein mi varmıs , lorla karıstırıyor galiba.

keske bu peyniraltısuları çöpelere gitmeyip de değerlendırılse güzel yurdumda.. Tabi buda lafla olmaz büyük yatırım gerek wheyi izole hidrolize olarak üretmek mesele ,büyük firmalar var ama bu işlere girecek büyüklükte değiller galiba.

Ayrıca ne kadar supplement satıcısı varsa dokturum programını bu olaydan sonra izlemişlerdir ,
hepside paylasıyor bu vidyoyu valla doktor ayak üstü sevaba girdi ekonomiye can verdi ,
İçinde bolca aspartam ve birçok kimyasal barındıran whey tozları kanserder koruyor oldugunu öğrenmiş olduk.

Kaliteli izole wheyler hem fikirim , özellikle saf whey p tozları .. Ama piyasada öle markalar varki gaz kaçağı yapmaktan baska bi ise yaramıolar.

Birde ordaki teyzeleri bir ölçek wp yi Shakere koyup sallayarak içerken düşünemiyorum :) :)

çökelek = lor ?

çökelek = lor ?

hayır 2 si farklı sekilde yapılıyor diye biliyorum

çökelek yağı alınmış ayranın kestirilip kurutulmasıyla yapılyıor
lor ise peyniraltı suyu kestirilerek yapılıyor. ananem gecen sene yapmıstı mesela sütü kaynatıp limonla kestiriyodu .. o günden beri azıma sürmedm
tabi market veya bakkaldan genelde lor isteyince cokelek , cokelek isteyince lor verirler

2 sininde tadından nefret edıyorum ama cokelet biraz daha kötü gibi :)

Heyecanla babama koşup videoyu izlettim ertesi gün elinde çökelekle eve geldi:| Yine yattı bizim supplement işi..

Back
Yukarı