Aile ortamında yaşarken VG yapmak

Ailenizin yaptığınız spora yaklaşımı nasıl?

• Total voters
    221
Karşı çıkıyorlar ve hiçbir şeyi öğrenmek istemiyorlar yeme düzenim, antrenman vs. onlara göre gece gündüz sigara içmek normal spor yapmak anormal

Protein ihtiyacımdan çok şikayet ediyorlar.Öte yandam çalışmamda sorun yok.Koli yumurtanın yarısından fazlası bana gidiyor.

Ben yaptığım her iş gibi bunuda büyük bi kararlılıkla yapıyorum ve başladığım ilk zamanlardada asla bırakmayacağımı soyledim zaten bizimkilere onlarda bazen zamanımı çok ayırdığımı düşünselerde bazen de başkalarının yanında soylediğimde 'evet yapıyor' deyip gururlanıyorlar :D .

Benimkiler işlerine göre değişiyo görüşleri mesela bişi taşırken sen sporcusun taşı diyolar bazende olumsuz şeyler söylüyolar aslında babam yazın spora devam etmem için çok destekledi mesela teyzemgil koluma takdı çok kalın olduğu için kuzenlerim güreşe başladığımı düşünüyo mutfak sorun olmuyo babam tam sporcu gibi besleniyo et tavuk gibi şeyler sürekli pişiyo evde

Banada hep böyle şeyler derlerdi yok body neymiş yok o ağırlıklara o kadar para verilirmi o kdaar tavuk yumurta yemek yenirmi spor salonu için veya tavuk yumurta için para istediğimde biz nasıl yetiştircez sana body yapıcana inşaat ta çalışta para kazan vs vs sonunda noldu ayrı bi eve çıktım işe başladım istediğimi yapıyorum şimdi yalvarıyolar geri dönmem için ama nafile kısacası spordan anlamayan aile ortamı içinde heleki bu body sporunu yapmak tam bir işkence böyle bi ortamda bu sporu yapan arkadaşlara helal olsun ne diyim yani zor

Arnold Schwarzenegger ve diğer çoğu pro bodyciler bile ailesinden destek görmemiş düşünün birde avrupalı ve amerikalı aileler bunlar oralarda bile hoş karşılanmıyorsa bizim ülkemizde nasıl ailelerden destek bekleyebiliriz ki çoğu aile al şu parayıda git vg sporu yap demez zaten onlarda kendi çapında haklı çoğu aile 1-2 maaşla evi geçindiriyor çoğusunun 2-3 tane çocuğu var herşeye para yetiştirecekte birde vg sporuna ayrıca sporcu beslenmesine para ayıracak zor iş onun için bu sporu yapmak için öğrenciyseniz bile ufak bir iş yapmanız lazımki kendi masraflarınızı kendiniz karşılayın

Benim ailem karışmıyor daha çok destek çıkıyorlar.Ne mutlu bana :) annem sağolsun ne dediysem yapıyor,babam deseniz spor paramı verir hiç karışmaz.Daha çok gurur duyarlar benimle,şimdi arkadaşlar gece dışarı çıkıp sabahlara kadar mı içiyoruz hayır adam gibi efendi gibi sporumuzu yapıp geliyoruz.Vallahi karışsalar büyük olay çıkarırım evde :)

Bana karışan eden kimse yok ama supplementlere onlar ne öle diyorlar annem tüm paranı bunlara filan veriyosun diyor.. annem az çok sağlık ve beslenme konusundan anlıyor da sesi fazla çıkmıyor :D

Lise 2de beni annem kendi götürmüştü ben şu anki kadar da hiç hevesli değildim gitti annem salona götürdü hocayla konuştuk yazdırdı sonra bende gittim salona ben o zamanlar birde bayağı güçsüzdüm güç konusunda kendime güvenmezdim sonra spordan zevk almaya başladım sevdim hobim oldu günde 2 kere gittiğim bile olmuştu sonra hoca salonu bile emanet etmeye başlamıştı sonra sınav dönemleri gelince bıraktım sonra tekrar başladım yine sınav dönemi bıraktım sonra gene başladım farklı salonda bu sefer daha iyi oldu sanki şimdi normal devam ediyorum annem gidip teşvik etmese beni muhtemelen spor yapmıyor olurdum. :) karışan eden de yok evde ama bi ara kick boksa gidiyordum yine annemin biraz teşviği vardı sanki :) 1 ay gittim bıraktım zaten ama babam tepkiliydi kick boksa pek de bir sorun olmuyordu şimdi takılıyoz ya öyle bakıyorlar yaş artmış iyice başının çaresine bakmayı öğrensin artık diyorlar sanırım :)

Back
Yukarı