FleXoR dedi:
Bunu ben bir antrenör olarak değerlendiriyorum ve olan olumlu ve olumsuz olaylar biz antları çok üzüyor mesela bir öğrencim kendi okul harçlıkları ile salona geliyor ailesinin durumu iyi olduğu halde gitmesini istemiyor bir öğrencimin babasıda orası it kopuk yuvası bir daha gitmeyeceksin diyormuş
olumlu olaylar ise babasıyla beraber gelmesi ve ikisininde antreman yapması inanın insan izledikçe böyle tabloyu özlem duyuyor babaların gelip çocuklarını alması ve arabasıyla bırakması onları teşvik etmesi gib çok olumlu yönlerde var
Ülkemizdeki zihniyet yozlaşmasına bir örnek daha spor spordur itin kopuğun spor salonunda ne işi var onlar gider kahvelerde kağıt oynar serserilik yapar. Body building disiplin isteyen bi spor bunun bilincinde olması lazım bütün ana babaların . Bende ilk başladığımda hoş karşılanmıyordu baya kilolu olduğum için o zmanlar kendini taşıyamayan adam nasıl spor yapıcak gibi şeyler diyordu babam ama şimdi alım satım işleri olduğunda kesin benide götürüyor yanında bodyguard misali bekliyorum sadece yanında övünüyor ayrıca tabiki hoş bi şey bu. Bende okul harçlıklarımı biriktirip spor salonuna verirdim ama şimdi ewden alabiliyorum
babamla birlikte yapmaya gelince aslaaa. 30 yıl önce 3 aymı ne yapmış body hala herşeye karışıyor söyle yap böyle yap rezil eder beni