Ahmet Enünlü BodyForumTR.coM´a konustu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yaw kardeşim nebiçim iş yapıyosunuz, konuşan adamların üstüne bindirmişsiniz yazıyı, bu en büyük yaptığınız ayıp bence, forumun adı videoda köşeye 1yere konamazmıydı!

Ortada bi kuruş menfaat gözetmeksizin uzun bi zaman diliminde oluşturulmuş çok değerli bi döküman var ve tamamen ücretsiz olarak bizim faydalanmamız için bize sunulmuş,teşekkür edeceğin yerde bu nasıl bi konuşma tarzı,eleştirilerini daha makul bi şekilde dile getirebilirsin!a32

Video da emeği olan herkese çok teşekkür ederim, ilk bölümü ilgiyle izledim. Sabırsızlıkla ikinci bölümü bekliyorum.

yaw kardeşim nebiçim iş yapıyosunuz, konuşan adamların üstüne bindirmişsiniz yazıyı, bu en büyük yaptığınız ayıp bence, forumun adı videoda köşeye 1yere konamazmıydı!

daha 17. mesajında böyle bir uslupla derdini dile getirerek bence en büyük ayıbı sen yapmışsın.adamlar uğrasmıs yapmıs yazıyı nereye koyacaklarını düşünmüşlerdir herhalde.

sende hiç utana yok mu be adam teşlekkür edeceğin yerde ne biçim bi eleştiri yamışın yazık wallahi:mad::mad::mad: emeği geçen arkadaşlara çok teşekkür ederim çok güzel bi çalışma emeğinize sağlık 2.bölümü sabırsızlıkla bekliyorum

Arkadaslar cekememezlik, birakin konussun.
Lütfen cevap bile vermeyin.

çok güzel bi çalışma emeğinize sağlık 4. bölümüde bekliorum çok teşekkür ederim çok güzel bi çalışma ahmet enünlüyü çok merak ediodum nasıl bi adam die çok metevazı birisi anlatılanlar gibi emeğinize sağlık arkadaşlarthums:

Yine bir güncelleme arkadaslar.

1-5 bölümleri yayinda.
Toplam 46 dakikayi geckin simdiye kadar yayinlanan bölümler.
4. ve 5. bölümlerde Ahmet Enünlü ayrica poz veriyor.
Git gide daha heyecanli bölümleri sizlere sunuyoruz.

6. - 11 bölümler icin malesef biraz bekletecem.

Arkaniza yaslanin ve seyredin;)

2, 3,4 ve 5. bölümleri buradan izleyebilirsiniz.

Ahmet Enünlü Röportaji

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekranın 3/4 ünü logo ile kaplamak dışında profesyonel bir çalışma olmuş. Emeği geçenlerin eline sağlık.
Yinede bence bu logo olayını abartmışınız. Eğer düzeltilmesi mümkünse çok daha iyi olacak. Sizide anlıyorum belki çalınmasından vs. korkuyorsunuz. Ama bunun için karasan'a bi Bodyforumtr tshirt 'ü giydirmek daha akıllıca olurdu. Yada dekorda logoyu kullanmak.

Bence köşeye bi logo koyup, çok gerekliyse hafif ve rahatsız etmeyecek bi watermark kullanmak çok daha profesyonel gösterir çalışmayı.

Başarılar

herkes elinden gelenin en iyisi yapmış ,kutlamak gerekir. Ahmet Enünlü bu sporun en önemli ismi türkiyede ve avrupa da .tekrardan tşk ederim kendi adıma .

Köseye bir logo korsun ama o logoyu cikarmak 5 dakika zaman alir. Bu konuda daha fazla yoruma gerek yok, videolar degistirilmeyecek.

Saygilar

Despo, bişi sormak istiyorum ben. Karasan'ın elinde iPod tarzı bişi var, ses kaydı da yapmışsınız sanırım, yapmışsanız acaba onu yayınlamanız mümkünmüdür?

bunlar kolaylıkla yapılan ve menfaat güdülen çalışmalar değil..
lütfen kıymetini bilmemezlik yapmayalım..

Gerçekten bir solukta izlenecek bir röportaj olmuş. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum..

Umarım bu tip röportajlar Ahmet Enünlü gibi,bu sporda söz sahibi olmuş değerli kişilerle yapılmaya devam eder.

ahmet enünlünün kolları halen çok süper bu adam bi şahane emeğiniz için çok teşekkür ederim çok güzel çalışma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı