Poseidon63
Üye
Öncelikle iyigünler arkadaşlar 1/6/2009 Yılında Salona Başlamıştım Yaklaşık 1 Yıl Salona Gittim ve 93'den 83 Kg'ya düşmüştüm tabi ozamanlar biliçsizdim ve hocam bana makarna pilav ye gel çalış diyordu şu forum sayesinde çogu şeyi ögrendim Aşagıdaki Ölçüler Eski Ölçülerim 2009'da İlk başladıgım
Kol -------------39 Cm
Önkol---------- 34 Cm
Bilek :---------- 20 Cm
Göğüs---------- 107 Cm
Bel -----------100 Cm
Bacak --------- 64 Cm
Calf ------------45 cm
Boyun ---------40 Cm
Kg : 93
Boy : 1,71
Şimdi İse Salonu Bırakmıştım yaklaşım 1 yıl ve kilo 110 Oldu Boy 1.79 . net'de ideal kilo hesaplamaları yaptım ve yaklaşık 73 kg olmam gerektigi yazıyor üzerimde 37-40 kg bir yağ tabakası var diyebilirim . benim istedigim güzel bir yağ yakmaya yönelik antreman programı haftanın 5 günü akşamları 19:00'da gidiyorum salonlara daha 2 gün oldu bu pazartesinden güzel bir programla başlamak istiyorum bana program önerisinde bulunablirmisiniz ? Aşagıda Size Örnek Programlarımdan Verecem
2009'da İlk Başladıgım Zamanlarda Haftanın 3 Günü Giderdim
Pazartesi - Göğüs,Arka Kol
Salı Dinlenme
Çarşamba - Sırt Ön Kol
Perşembe Dinlenme
Cuma Omuz , Bacak
Hep 4x 10-11 Tekrar Gittim
6'aydan Sonra İse
Pazartesi - Göğüs- Cardio
Salı - Önkol/ArkaKol - Cardio
Çarşamba - Sırt Cardio
Perşembe Omuz - Cardio
Cuma Bacak - Cardio
Şeklinde gittim
şimdi ise sizden güzel bir program bekliyorum arkadaşlar umarım bana full yağ yakmaya yönelik güzel bi program yazarsınız şöyle 6-7 ay uygulayıp 40 kg verebilecegim 
Kol -------------39 Cm
Önkol---------- 34 Cm
Bilek :---------- 20 Cm
Göğüs---------- 107 Cm
Bel -----------100 Cm
Bacak --------- 64 Cm
Calf ------------45 cm
Boyun ---------40 Cm
Kg : 93
Boy : 1,71
Şimdi İse Salonu Bırakmıştım yaklaşım 1 yıl ve kilo 110 Oldu Boy 1.79 . net'de ideal kilo hesaplamaları yaptım ve yaklaşık 73 kg olmam gerektigi yazıyor üzerimde 37-40 kg bir yağ tabakası var diyebilirim . benim istedigim güzel bir yağ yakmaya yönelik antreman programı haftanın 5 günü akşamları 19:00'da gidiyorum salonlara daha 2 gün oldu bu pazartesinden güzel bir programla başlamak istiyorum bana program önerisinde bulunablirmisiniz ? Aşagıda Size Örnek Programlarımdan Verecem
2009'da İlk Başladıgım Zamanlarda Haftanın 3 Günü Giderdim
Pazartesi - Göğüs,Arka Kol
Salı Dinlenme
Çarşamba - Sırt Ön Kol
Perşembe Dinlenme
Cuma Omuz , Bacak
Hep 4x 10-11 Tekrar Gittim
6'aydan Sonra İse
Pazartesi - Göğüs- Cardio
Salı - Önkol/ArkaKol - Cardio
Çarşamba - Sırt Cardio
Perşembe Omuz - Cardio