Agrimayan biceps

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lpd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

lpd

Üye
Merhaa arkadaslar ben bu spora baslatken 3 kilo ile basladim yaklasik 6 ay once bugunlerde 3 kilo ile her hareketi 25tekrar 3 set yapmam ragmen bicepslerde agri olmuyor. Dun 6 kiloluk dumbel aldim calistim dun yune ama agri. Olmadi bunun sebebi nedur sizce. Saygilar

ağırlık arttırmanın zamanının geldiğini anlayabilirsin

Nizami maksimum agirlik ile idmanlari yap, farkli set teknikleri uygula.

Daha fazla ağırlık istiyor vücut ve ayrıca sadece biceps değilde triceps v.s bunarı bir sıra halinde yaparsan ancak o zaman ağrı hissedebilirisin.

biceps çalışırken genelde dirsekler oynamamalı, 3 kiloyla etki almaman normal ama 5-6 kilo gibi ağırlıkları nasıl kullanman gerektiğini bilirsen istediğin ağrıyı hissedersin, ben biseps'i 5 kiloyla çalıştırıyorum ama nasıl? Çift Dambıl Hammer Curl 1x80 - uzun set :), dene bakalım, bu uzun setten sonra başka hareket girmem biceps için, kolu küçültebilir, ayrıca demircan'a katılıyorum triseps'ten hemen sonra biceps çalıştırmak kollara daha iyi etki ediyor

ağırlık arttırma zamanı gelmiş olması yanında hareketi nizami yapmanda önemli bunun için bol bol internette hareketin nasıl yapıldığını izlemelisin

Back
Yukarı