asikaragumruk
Üye
BOY 1 .80 KİLO YAŞ 18 BENÇ PRESS TE 35 BİCEPS TE 12,5 LEGPRESS TE 120 ÖNKOLDA 10 İYİ Mİ SİZCE ? TABİ BU ARADA BAŞLIYALI 3 4 AY OLDU HEMEN HEMEN
Mpoison dedi:bench pres de aşırı kilolara karşıym ama 35kg de diğer ağırlıklardaki seviyene göre az bicepsin sağlamsa bench de acıyı geniş al kilo yukselt (5-10)...
3-4 aylık biri içinde kilolar ii sayılır ama fiziğinide görmeli tabii
Beatboxer dedi:Mpoison dedi:bench pres de aşırı kilolara karşıym ama 35kg de diğer ağırlıklardaki seviyene göre az bicepsin sağlamsa bench de acıyı geniş al kilo yukselt (5-10)...
3-4 aylık biri içinde kilolar ii sayılır ama fiziğinide görmeli tabii
Biceps ' le "bench press" in ne alakası var :? Bench press'te arka kol ve deltoid yardımcı kas gruplarıdır...Lütfen yanlış bilgiler vermeyelim...Ayrıca omuz hizasından biraz daha geniş açıda bir tutuş , en uygun tutuş şeklidir...
Ağırlık mühim değil dostum...Önemli olan çalışma sistemine göre kaç tekrar ve kaç set çıkarabildiğin...Yani 4 set bench press yapıosun ve 17,5+17,5=35(+5 bar=40)kg rahat 12 tekrar çıkarabiliosan ve set araları 45 sn yi geçmiosa ağırlığı arttırmanın zamanı çoktan gelmiştir...Şayet böyle değil de 8 tekrar çıkarabiliosan , ozaman devam edeceksin aynı kiloyla 10-12 tekrar çıkarıncaya kadar...
Kol , göğüs hangisini istersen , bununla ilgili forumda çooooooooook sayıda makale mevcut...Araştır , iyice öğren...
Ben sana iyi şanslar dilerim....Bol sağlıklı ve mutlu günler...
asikaragumruk dedi:SAOLSIN KARDEŞLER DE PENÇ PRESS TE 17,5 17,5 8 TEKRAR YAPIORUM 6 TEKRARIDA 20 YAPIORUM AMA YARDIM ALMAK ZORUNDA KALIORUM ! ANLAŞILAN YAZA KADAR ÇALIŞMAK ŞART OLDU BİZE !
Mpoison dedi:asikaragumruk dedi:SAOLSIN KARDEŞLER DE PENÇ PRESS TE 17,5 17,5 8 TEKRAR YAPIORUM 6 TEKRARIDA 20 YAPIORUM AMA YARDIM ALMAK ZORUNDA KALIORUM ! ANLAŞILAN YAZA KADAR ÇALIŞMAK ŞART OLDU BİZE !
Öncelikle şunu söylemek istiyorum arnoldun ve bir kaç kişinin de kitabında okumuştum bench press önemli bir haraket ve bench press de yardıma ihtiyaç duymak ii değildir olabildiğince nadir duurmlarda yardım almalıyız ve yardımı yapcak kiş işi iyi bilmelidir kaldırılan kiloda senin ne kadar basınctan kurtulman gerektiğini anlamalıdır calışmanın en verimli yernde sen kiloyu kaldırırken bir anda 5kg yerine 15 kg lik basıncla kiloyu yukarı cekerse hiç de verimli bir calışma olmaz...
Benim tavsiyem setleri normal bi şekilde gir son setlerde gelişim için ağır kilo altına girmen gerecek o zaman iyi bi yardım gerekli..Hee bu arada unutmadan yardımı yapacak kişi son sette diyelimki 6 yapıcaksın o kişi barı henüz 3 de cekmemeli yukarı zor duurmda kaldığın zaman devreye girmeli...
İyi calışmalar
diez dedi:buarada tutuş açıklığıyla açı kavramı çok farklıdır..geniş açı değil geniş açıklık olacak..