Agırlık eldivenleri hakkında yorum

arkadaşlar merhaba... internetten Harbinger Training Grip Wristwrap modeli bir eldiven sipariş ettim. ama kararsız kaldım 2 eldiven arasında

Harbinger Training Grip Wristwrap
Spor_3349102.jpg

Spor_3114338.jpg

bu ikisi arasında hala kararsız kaldım kullanan bilen varsa yorumlarınızı eksik etmeyin lütfen... saygılar

arkadaşım kullanıyor herhangi bir sorun yok... ben bileği o şekilde saran değil de normalinden aldım gayet memnunum.. ama az da olsa nasırdan kaçış yok..

hepsiburada da var harbingerler fiyatlari 75-180tl arasinda degisiyor bende dusunuyorum aslinda ama bazi forumlarda parmak dikislerinin hemen acildigi soylenmis :/
GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

hepsiburada da var harbingerler fiyatlari 75-180tl arasinda degisiyor bende dusunuyorum aslinda ama bazi forumlarda parmak dikislerinin hemen acildigi soylenmis :/
acaba tüm modeller için geçerli mi dikişlerin açılması boşu boşuna okadar para vermiiyelim

2 arkadas ayni konuda kalitesinin fiyatini karsilamadigini belirtmis bi tanesi de parmak dikislerinin acildigini yazmis agirlik calismak icin pek te saglam sayilmaz demisler ama cidden benim kafamda da var bu eldivenler gorunusu ve avuc ici falan bayaa guven verici gozukuyor ama kararsizim kullanan arkadaslar bilgilendirirse iyi olur aslinda cunki bende bu hafta sonu eldivenimi degistirmeyi dusunuyorum

bende araştırdım yüzde 90 olumlu yorumlar var ama bilemedim şimdi 1.modeli sipariş ettim en begenilen oymuş ama yırtılan o modelse digeri alıcam bilen biri cıksada geç olmadan :)

Arkadaş okadar eldiven kullandım sonuç olarak 70 80 tl lik ile 20 30 tl lik arası 2ay oynar ;) antrenman ağır yapıyorsan o eldiven ömrü 4-5 ay kaldki kalitelisini al 7 ay max olur,,,

hocam koskoca harbinger yani sirf bu is icin ugrasiyo bencede saglamdir yaa 1. model benimde hosuma gitti silaris verecekseniz bende vereyim denemis oluruz :D

hocam koskoca harbinger yani sirf bu is icin ugrasiyo bencede saglamdir yaa 1. model benimde hosuma gitti silaris verecekseniz bende vereyim denemis oluruz :D

Valla ben ilk resimdeki modeli sipariş ettim hocam yarın elimde olur inşallah antremandan sonra ilk izlenimlerimi yazıcam buraya

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Arkadaş okadar eldiven kullandım sonuç olarak 70 80 tl lik ile 20 30 tl lik arası 2ay oynar ;) antrenman ağır yapıyorsan o eldiven ömrü 4-5 ay kaldki kalitelisini al 7 ay max olur,,,

7ay iyi bir süre hocam en azından diger eldivenler gibi 1ayda patlamaz die düşünüyorum büyük bir marka... Birde biraz saçma ama eldivenin karızması benim için motivasyon oluyor onu elime giyince kendimi daha motive hissediyorum ilginçtir :)

dikişleri açılcak gibi filan durmuyo demi hocam malzemesi nasıl saglammı ?
Bir iki nokta haricinde dikişlerinde problem yok.. 3 aydır kullanıyorum.. sert yüzeylerinde biraz aşınma olduğunu söyleyebilirim.. ama benim ihtiyacımı görüyor, ellerimde herhangi bir acı hissetmiyorum.. nasırlar ilerlemiyor ve acı vermiyor..

bu arada arkadaslar turkiyede satisi bulunmayan baryar fitness markali eldivenlerden yurtdisindan getirtdik sanirim 10 cift kadar eldiven geldi bende bu hosuma gittigi icin aldim 85 tl ye falan gelmis oldu bana.gorunumu hosuma gittigi icin bunu sectim avuc icleri falan goruldugu gibi bayaa kalin fakat cok yumusak olmasi beni biraz tedirgin etsede kaliteli ve rahat.sanirim sadece turkiyede degil genel olarak da pek yaygin bir marka degil fakat 100 den fazla agirlik eldiveni cesidi mevcut

Eklentiler

• uploadfromtaptalk1398665046142.jpg
    uploadfromtaptalk1398665046142.jpg
    79,7 KB · Görüntüleme: 431
  • uploadfromtaptalk1398665081357.jpg
    uploadfromtaptalk1398665081357.jpg
    73,6 KB · Görüntüleme: 440
  • uploadfromtaptalk1398665100994.jpg
    uploadfromtaptalk1398665100994.jpg
    79,5 KB · Görüntüleme: 427
  • uploadfromtaptalk1398665434192.jpg
    uploadfromtaptalk1398665434192.jpg
    75,1 KB · Görüntüleme: 434
Giripte yorum yapmak fırsat olmadı benim eldiven geldi gayet saglam güven verici duruyor ama agır antremanlarda zamanla yıpranmalar olur illaki ama uzun bir süre idare ettirir beni, ve bilek destegi olması gercekten en büyük avantajı büyük kolaylık saglıyor. Görüntü olarakta şık

Shiek marka eldiven kullaniyorum,1 yil garantisi var ama hayatta 1 yil dayanmiyor yil bitmesine yakin gönderiyorum yenisini gönderiyorlar 3.yeni eldivenim su ana kadar:)

7_0-310x260.jpg

bende eldivenden falan biktim artik hele ki.bu en son bi ton para verip foss cikan eldivenden sonra... suan reebok premium kullaniyorum avuc icleri falan tass 10 numara eldiven ve deadlift sirt-kanat calismalari veya maximum agirliklarda calisacagim zamanlar icin harbinger lifting straps siparis ettim dun bakalim bu nasil :) hepsiburada dan verdim siparisi 80 tl lik olan

Herhalukarda eldiven şart nasır için :) harbinger saglam markaymış shiekde öle ama shiekin eldivenleri bana hem dayanıksız gözükmüştü gözüme kullanmadım hiç ama öle bir izlenim veriyor

Back
Yukarı