Ben biraz bilgi topladim Richard Sandrik hakkinda.
15 Nisan 1992 Ukrayna dogumlu, annesi jimnastikci, babasi uzakdogu sporlari uzmani.
2 yasindayken amerika'ya gelmis ailesiyle, ve babasi 2 yasindan itibaren onu ozel olarak calistirmaya baslamis.
Yalniz bebekliginden itibaren doktorlarinin dikkatini ceken anormal bir gucu varmis.
Bu genetik ustunlugunu, babasinin disiplinli idmanlari ve annesinin 2 yasinda baslattigi gerdirme calismalari eklendiginde ortaya, 8 yasindayken 33 kg. vücut agirligi ile 94,5 kg. bench press yapan bir yaratik cikmis.
Daha 6 yasindayken kendi agirligini pressleyebiliyormus.
13 yasindaki olculari; 1.47 boy, 45 kilo agirlik.
88 cm. gogus, 30,5 cm. kol, 48 santim bacak.
ve bu cocugun yag oraninin anormal derecede dusuk oldugunu unutmayin, olculeri gercekten inanilmaz, tipki gucu gibi.
Bu arada bu cocugun, her turlu fast food yemesi, video oyunlari ve arkadaslariyla oynamasi yasakmis,
Taaaa ki manyak babasi annesine saldirmaktan 3 sene hapis cezasi alana kadar.
Bu gelismeden sonra, cocugun hayati biraz olsun normale donmus, hala cok formda, hala cok guclu ama eskisi kadar define degil.
Artik PS'i var, arkadaslariyla oynuyor ve arada bir pizzasini, burgerini yiyor.
Bazi uzmanlar babasinin ona steroid verdiginden supheleniyorlarmis, sahip oldugu kas gelisimi icin, yasinda salginamayacak kadar testosterone gerektigini soylemisler, ama kullandigi kanitlanamamis, testlerde temiz cikiyormus.
Aman agalar elinden sekerini almayin, walla cok fena tekme atiyor kerata :lol: