lee prıest'ın 13 yasındakı resmını goren varmı :?: o yaşta o gogus ve kanat ımkansız gıbı ama resım gercek.
yapma arkadasım google a jay cutler yaz direk bu resim cıkıyor ben jay cutler die koydum ama bizim icin önemli olan isim diil sekil öyle degilmi
onemli olan sekil ama isim de onemli o resmi jay cutler die koyan kisi yanlıs bilio demek ki kesin olarak bu cocugun ısmı rıchard sandrak
bak jay cutler yazdım dedigin gibi google a neler cıktı onla beraber http://images.google.com.tr/images?q=jay+cutler&svnum=10&hl=tr&lr=&start=40&sa=N
Bu çocuğun aklı bir karış havada gibi geldi bana . Erken gelişenlerin gelişimi de diğerlerine göre erken duruyor . Örneğin Ronnie Coleman'ın 12 yaşlarda ki resmi varsa heralde diğer çocuklardan pek fazla bir farkı yoktur .
12 yaşındaBB ye başlamış oha diyorum oha önce bi kas gelişimi kemik gelişimi tamamlansın bee ne acelen var
aynen aga bencede dur bir önce kemikler otursun ama şöylede düşünmek lazım beyler burada dikkatinizi çekmiştir herhalde adamların bu işe ne kadar önem verdiğinin bir göstergesidir yani türkiyede zor böyle olaylar bu adamlar besinleriyle olsun aile desteği olsun çok iyiler bu konuda değilmi ama yanlışmıyım
Diablo sana katılıorm hakikaten bizde öle bişiy olsa yani 12 yaşında bb ye başlasam kan çıkar heralde evde. Belki o yaşta başlamak avantaj olabilir ama yaşlanınca o çocuğu düşünmek istemiorm
tabi yaşlılıkta kötü bir görüntü çıkar ama yaşlılık görüntü bozuk olsada bir şey olmaz ama gençliğini düşün yirmili yaşlara geldimi acayip iş yapar deilmi
abi aile o kadar destek eriyorsa biliyorlar demekki bu işi genç yaşta ne kadarsağlık sorunu çıkabilirki çok doping işine igrmezse bir şeyolmaz
peki netice aile izin verdi die doal bişeymi?oluyor...Bence çok yanlış tamam spora çok erekn yaşta başlanır..Ben 5yaşımdan beri spor yapıyorum..dayım beni ayaklarımdan tutardı ters mekik çekerdim..Barfiks,şınav falan o zaman başladım.Hayatımda hep spor vardı ama vücut geliştirme için çok erken bir yaş bence..vücut geliştirmeye 16yaşımı doldurduğumda başladım 10ay oldu..Galiba bu yaş bile erken..bilemiyorum bu bnm düşüncem...
yok senin yaşın normal bende aynı yaşta başladım aileden gelen bir şeydir bu çocuğun bu kadar erken başlamasında etkin rol oyanayan çocuk gördüğünü uygular babası bu işle ilgileniyorsa oda bu işe yönelmiştir.