Abi gozle gorulur Kilo verme olurmuReflekslerin gelişir. Yumruğun, bileğin sertleşecektir. Denge konusunda gözle görülür artış olur falan filan dostum![]()
Dostum kilo vermekten ziyade daha çok sertleşirsin güçlenirsin. Kilo vermek istiyorsan kardiyo yüklenmen lazım.Abi gozle gorulur Kilo verme olurmu
Hayır abi kilodan kastın yanlardaki yaglanmalar gobekteki yaglanmalar yağlar vs vs onlar erirmiDostum kilo vermekten ziyade daha çok sertleşirsin güçlenirsin. Kilo vermek istiyorsan kardiyo yüklenmen lazım.
Yani kardeşim olacaktır bişeyler. Ama bunu uzun vadede yaparsan gözle görülür derecede faydasını görürsün. Yani iki üç ay yapıp bırakmakla hiçbir etkisi olmaz. Şöyle bir en az 7,8 ay yapman lazım.Hayır abi kilodan kastın yanlardaki yaglanmalar gobekteki yaglanmalar yağlar vs vs onlar erirmi
Sağol abiYani kardeşim olacaktır bişeyler. Ama bunu uzun vadede yaparsan gözle görülür derecede faydasını görürsün. Yani iki üç ay yapıp bırakmakla hiçbir etkisi olmaz. Şöyle bir en az 7,8 ay yapman lazım.
Ne demek dostumSağol abi