ACIL YARDIM! Gece cok fazla tuvalete çıkıyorum

Elos1988

Üye
Arkadaşlar bir suredir geceleri en az 4-5kere idrara cikiyorum..tahlil yaptirdim ancak hersey normal cikti. Kreatin kullaniyodum biraktim. Bcaayi biraktim.gunluk su tuketimim 3lt civariydi. Bunu 2ltye kadar indirdim. Sizce ne yapmam gerek. Bu sorunu yaşayan baska arkadas varsa lutfen paylasalim

böbrekler aslan gibi çalışıyor işte daha ne istiyorsun. su tüketimini akşamları dahamı fazla yapıyorsun acaba? kreatin , bcaa ile alakası yok bu işin

kışın daha çok oluyor havalardan dolayı biraz soğuk almamaya bak gece yatmadan çay su gozoz gibi şeyler içersen kalkman normal akşam spor yapıp 1,5 lt su tükettiysen sütüne de ayran süt içtiysen gene olur ama vücut bir süre sonra alışır alkol alırsan o zaten perişan eder seni yediğine içtiğine dikkat et fazla soğukda kalma

kışın daha çok oluyor havalardan dolayı biraz soğuk almamaya bak gece yatmadan çay su gozoz gibi şeyler içersen kalkman normal akşam spor yapıp 1,5 lt su tükettiysen sütüne de ayran süt içtiysen gene olur ama vücut bir süre sonra alışır alkol alırsan o zaten perişan eder seni yediğine içtiğine dikkat et fazla soğukda kalma
böbrekler aslan gibi çalışıyor işte daha ne istiyorsun. su tüketimini akşamları dahamı fazla yapıyorsun acaba? kreatin , bcaa ile alakası yok bu işin
Iyi hos da. Uyku cok bolunuyo. Sivi tuketimi. Minimum suan. Antrenman da 1lt su en fazla tukettigim. Zaten antrenman olmayan gunlerde de ayni sorunu yaşıyorum Cok tuhaf. Bcaa ve kreatin i bisure biraktim. Buna sebep olan seyi bulamk icin takip ediyorum vucudumun tepkisini[DOUBLEPOST=1545745395][/DOUBLEPOST]
Sivi minimum da tuketiyorum. Onlarin hepsini gectim arrik. Gece gazoz falan asla=) bobrekler o kadar aktif ki. Neden oluyo gerçekten cozmek istiyorum Cunku uykum cok bolunuyo

Etkili olur mu bilmiyorum ama ben de öyleydim. Vücut sistemi sever. Mesela 2 gün filan zorla kendini, tuvalete çıkma. Günde bir sefer filan yap vücut alışıyor.

akla direk şeker hastalığı veya idrar yolu enfeksiyonu geliyor. Ama tahlil yaptırdım normal çıktı diyosun. Muhtelemen psikolojiktir. takıntı haline getirdiğinden olabilir. Düşünmemeye çalış.

Etkili olur mu bilmiyorum ama ben de öyleydim. Vücut sistemi sever. Mesela 2 gün filan zorla kendini, tuvalete çıkma. Günde bir sefer filan yap vücut alışıyor.
2 gun tuvalete cikmazsam mesanem patlayabilir=) cunku saatte 1
akla direk şeker hastalığı veya idrar yolu enfeksiyonu geliyor. Ama tahlil yaptırdım normal çıktı diyosun. Muhtelemen psikolojiktir. takıntı haline getirdiğinden olabilir. Düşünmemeye çalış.
Gece uykumdan uyanıyorum resmen. Ve her kalktigimda baya idrar cikiyo bildigin. Tahliller normal. Bulamadim cozum

Gece uykumdan uyanıyorum resmen. Ve her kalktigimda baya idrar cikiyo bildigin. Tahliller normal. Bulamadim cozum
Bence önemli bir hastalık çıkmadığına sevin ve kafana takmamaya çalış zamanla geçer. Dönüşü olmayan bir hastalık değil sonuçta gerçi hastalık bile değil :) Ben 8-10 kere idrara çıktığımı hatırlarım günde çünkü idrar yolu enfeksiyonu olmuştum ama ona rağmen geceleri hiç uykumdan uyanmadım idrar için

Bence önemli bir hastalık çıkmadığına sevin ve kafana takmamaya çalış zamanla geçer. Dönüşü olmayan bir hastalık değil sonuçta gerçi hastalık bile değil :) Ben 8-10 kere idrara çıktığımı hatırlarım günde çünkü idrar yolu enfeksiyonu olmuştum ama ona rağmen geceleri hiç uykumdan uyanmadım idrar için
Cok sukur tabi. Ama gece uyanmak cok kotu. Onun dışında sikayetim yok cok sukur ya

Mesela bir gün beslenmeyi hafiflet, tuvalete çıkma. Düzen otuttur. Çünkü bende de öyleydi ben düzene alıştırdım sadece günde 1 kez ve aynı saatte tuvaletim geliyor :D Vücut çok akıllı anlıyor her şeyi.

Aynı sorun bende de var ama idrar değil :) sebebinin fazla yemek olduğu aşikar ama insanın gerçekten tepesi atıyor :D

Back
Yukarı