Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar benim boyum 1.78 kilom 70.
Öncelikle bacak kaslarım bayağı iyi çünkü futbol oynuyorum.fakat kol kasım orta derece kol kası yapmak istiyorum bayağı.3KG Dumbell aldım hangi hareketleri günde kaç kere yapayım ve 6kg a ne zaman geçeyim ?
öncelıkle forumu okursanız sizin için faydası olacaktır. kasların gelısmesı ıcın bır butun olarak calıstırılması gerekmektedır. sanırım evde calısacaksınız. bunun ıcın forumda cok ıyı bır evde calısma programı mevcut.https://www.bodyforumtr.com/vbforum/evde-sadece-2-adet-dumbell-t8554.html bu lınkı ıncelersen göreceksın. kımse senın ne zaman 6 ne zaman 9 kg kaldıracagını yada o agırlıga ne zaman gececegını bılemezkı. bu senın kendı gelısım ve beslenme programın ıle alakalı. forumu bolca okursan beslenme dınlenme ve antrenman kısımları özellıklı sana cok daha faydası olacaktır.
Kaç KG ağırlığın sana uygun olacağını en iyi sen bilirsin. Ama ilk ay önemli olan hareketleri öğrenmek o yüzden 3 KG Dumbell işini görür. Yeni başlayanlar bölümündeki sabit başlıkları oku Dumbell ile evde çalışma programı var yapılışlarıyla beraber, onu uygula. Tabi bir süre sonra 3 KG yetmeyecektir. Her gün çalışma haftada 3 veya 4 gün uygundur. Beslenme ve uyku düzeni sağlarsan daha fazla fayda görürsün. Sanırım VG hakkında pek bilgin yok forumdaki sabit başlıkları okursan tüm sorularının ve merak ettiklerinin cevabını bulursun. Aramıza hoş geldin . Başarılar...thums: