Acil yardımınıza ihtiyacım var!

Merhaba herkese iyi forumlar diliyorum,
Benim problemim gerçek anlamda ciddi spora 3.ayım şuan ve 18 yaşımdayım lise 4 gidiyorum başladığımdan beri ciddi mide problemlerim baş vermeye başladı ve bende nu grupta paylaşmak yaşamış olan veya tecrübe edinen varsa bilgi almak istiyorum!
Uyku düzenim sağlam 11 de uyuyup 6:45 de uyanıyom sabah 3 yumurta atıyorum ve evden çıkmadan önce ki ihtiyaclarımı görüp çıkıyorum. Okula gidiyorum ve 2. ders 3.ders mide aüğrılarım başlıyor gaz sıkışması eşliğinde kendimi hocalarımdan zor izin alarak tuvalete atı yo rum en az 2 kere görüyorum tuvaleti ve çok can sıkıcı bi durum.4. ders de meyvalarımı yiyorum elma, kivi, muž fındık falan 6.ders yulafımı yiyorum 100 gr falan okuldan cıkıyorm 2 saat sonra bulgur pilavımı yiyorum.antrenmanıma gidiyorum geldimi göğsümü bulgurumu yiyorum yine ayrıyetten salatasıyla uyumadan önce her gün olmasada yoğurdumu yiyorum szce benim yemek düzenimlemi alakalı bilmiyorum. napmalıyım çıldırcam

Sanirim bu gastroloji konusu, reflu falan degil tanima gore ve beslenme de cok duzgun gorunuyor..

Benim hissiyatim su ki, stres ile alakasi olabilir, ayni problemler yazin tatilde okul olmadigi zamanlar da oluyor mu?

Gaz sikismalari gercekten rahatsiz edici, gonul ister ki hemen saliverelim ama iste sosyal hayat, okul, ofis gibi ortamlar buna pek uygun degil

Sent from my Nexus 9 using Tapatalk

Yazın olmuyor hayatımda ilk defa şu fitnessın 3 ayı böyle oldu bide tam gazsıkışması değil ilk olarak gaz sıkışması olarak geliyor sonra birden ishale dönüşüyorçok kötü bi durum hep aynı saatlerde bide okul günleri. doktordan randevu alıcam ama ilk önce burdan bi bilgi almak istedim

Back
Yukarı