Acemiyim, kendimce hazirladigim program!

arkadaslar 1,78e 60 kiloyum.. bastan soylemek istiyorum spor salonuna gitme imkanim yok; cok buyuk de hedeflerim yok simdilik.. dengeli besleniyorum; program soyle,

3x18 mekik: set arasi 1 dk

ardindan
6 sinav 1 dk mola
8 sinav 1 dk mola
ucuncu sette cekebildigim kadar sinav(bugun 8 cektim mesela)

normalde bir kerede max 15 cekebiliyorum bu arada..

bu programi 1 gun yapiyorum diger gunbir sey yapmiyorum..

bir de evde 3 kg dumbellar var onlari da kullanmak istiyorum, ama sadece zorlayici hareketleri yapacagim 3 kg oldugu icin.. sizden sunu istiyorum dumbellari hangi gunlerde kullanmaliyim?

dambılları gün aşırı idman şeklind ekullanabilirisn,diğer yandan ise; vücut ağırlığı ile yaptığın idmanları ara verme hergün yap,yaptığın sayılar kasmaz vücudu ...ama yaşını bilmiyorum 15 altındaysan dinlenebilirisn yok üstündeysen dinlşenmene gerek yok kendini zinde hisstettiğin günlerde off geçme.

Kolay gelsin.

dambılları gün aşırı idman şeklind ekullanabilirisn,diğer yandan ise; vücut ağırlığı ile yaptığın idmanları ara verme hergün yap,yaptığın sayılar kasmaz vücudu ...ama yaşını bilmiyorum 15 altındaysan dinlenebilirisn yok üstündeysen dinlşenmene gerek yok kendini zinde hisstettiğin günlerde off geçme.

Kolay gelsin.

sagolasın abi..

o zaman her gün mekik-şınav yapayım..

bir gün göğüs-kol
diğer gün ara
sonraki gün omuz-arka kol

FleXoR evde iki adet dumbell'la yapılabilecek güzel bir program hazırlamış. Konuya bakıp hareketleri evde deniyebilirsin.

Back
Yukarı